Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip

Fyra saker Kate Middleton alltid har i handväskan

08 apr, 2019 
Hannah-Fina Rohrmüller
Kate Middleton håller i en väska
Hertiginnan Kate Middleton har hyllats flertalet gånger för sin klädstil och för de små clutcharna hon alltid bär med sig. Men vad har hon egentligen i dem?
Annons

Kate Middleton, 37, blev en del av den brittiska kungafamiljen och hertiginna i april 2011 när hon gifte sig med prins William, 36. Kate är uppväxt i Berkshire i England och flyttade senare till Skottland för att studera vid St. Andrews universitet. Där träffade hon prins William för första gången 2001. 2010 förlovade sig paret och sedan gifte de sig fredagen den 29 april 2011.

Hertiginnan av Cambridge blir oftast omskriven på grund av hennes stil när det gäller mode. Hennes stil beskrivs ofta som elegant, modern och feminin. Något som hertiginnan ofta har som accessoar är små designer-kuvertväskor, också kallade clutches. Många undrar vad hon har i sin clutch och nu avslöjas det, i en ny biografi, vilka fyra saker hon alltid bär med sig.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Boken Kate: A Biography, av författaren Marcia Moody, avslöjar vad hertiginnan alltid har med sig i sin clutch. Och det är endast fyra saker.

Annons

Först och främst är det en liten spegel, för att kolla hur håret ser ut och att hon inte har något mellan tänderna. Det andra är blotting papers, som hjälper till att förhindra glans och fukt i ansiktet. De andra två sakerna som alltid är med i clutchen är en näsduk och läppbalsam.

Dessa produkter kan Kate Middleton inte vara utan:

Fickspegel

Liten fickspegel i silver. Här kan du köpa den (reklamlänk).

Pappersark i svart kartong

NYX Professional makeup blotting papers – matte. 100 procent pappersmassa som absorberar överflödigt serum som ser till att ditt ansikte inte är glansigt. Här kan du köpa det. (reklamlänk)

Läppbalsam i rosa förpackning

Clarins Instant Light Natural Lip är ett läppbalsam som förstärker läpparnas naturliga färg och gör dem fylligare. Här kan du hitta läppbalsamet i olika färger (reklamlänk).

FOTO: TT/Ola Axman

Annons