TRENDAR JUST NU!Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl Gustaf

Chocken efter kungaparets besök under hemliga Sverigeresan

01 sep, 2018 
AvLotta Gray
kungaparets privata resa genom Sverige
En smärre chock uppstod när kungen och drottningen helt oväntat traskade in på ett fik i Ronneby i Blekinge, under en privat resa i Sverige.
Annons

Nyligen drabbades samhället Ronneby av kungahybris när Kung Carl Gustaf och drottning Silvia trippade in på ett av ortens mindre café.

Det var Café & Restaurang Galtsjön som förärades det extravaganta besök och Theresé Svensson, 18, som stod i kassan höll på att tappa andan när drottning Silvia kom in för att spana på räkmackorna och sedan gick ut till bilen för att hämta kungen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Hon fick titta både en och två och tre gånger… Jag menar vem hade räknat med att kungen och drottningen skulle dyka upp, säger café- och restaurangägaren Roger Palmqvist till Svensk Damtidning.

– Det var en livvakt med också, det var han som betalade och de drack sitt kaffe och stannade en kvart, tjugo minuter. Mitt ställe ligger bra till om man är kaffesugen, precis vid vår största väg E22:an. Och är man på väg norrut som kungaparet så är det den vägen man tar, fortsätter han.

Paret beställde en skumraket och en chokladboll och satte sig mitt i lokalen bland andra sena lunchgäster då klockan var runt 14 och förmodligen var de ute på en helt privat resa, enligt Hovets informationschef, Margareta Thorgren.

Att även kungaparet är som vilka vanliga människor som helst berättar ovan historia. Vem vet, nästa gång kanske de kliver in in din hembygd.

Se kungafamiljens sommarbilder:

FOTO: Ibl

Annons