Sista ”bromance"-ögonblicket mellan Joe och Obama

Det har skojats frist om deras "bromance" under åren i vita huset och nu gav President Obama ett sista tillfälle för folk att skoja om han och Joe Biden i sociala medier.

Under åren som Obama, 55, och Joe Biden, 74, varit president och vice president har det otaliga gånger visats upp bilder och klipp på hur nära vänner de blivit. När nu Obama gör sin sista vecka som president passade han på att överraska sin kompis och kollega men en utmärkelse, och inte vilken utmärkelse som helst utan den finaste man kan få som civil person i USA – frihetsmedaljen:

– Jag förtjänar inte det här, men jag vet att det kommer från presidentens hjärta, säger en rörd Joe.

Joe som inte visste om att han skulle få en utmärkelse blev märkbart överraskad då Obama började hålla ett lång tal till honom istället för att hålla en ceremoni för några av Vita husets äldre medarbetare:

– För din tro på dina amerikanska medmänniskor, för din kärlek till det här landet och för din livsgärning som kommer att vara i flera generationer. För sista gången under min tid som president är jag glad att dela ut landets högsta civila utmärkelse, säger Barack Obama.

Se klippet Här

LÄS OCKSÅ: Presidentens tårfyllda hyllning: Michelle du gjorde mig stolt