Artikeln innehåller reklamlänkar

Här visar Kylie Jenner upp hemliga gravidmagen på Halloween

Under Halloween 2018 visade Kylie Jenner äntligen hur hon såg ut under förra årets Halloween då hon var gravid med dottern Stormi.

Igår firades Halloween runt om i världen. Kardashian-systrarna firade likaså och hade bland annat lånat änglavingar från Victoria's Secret. Nu visar Kylie Jenner sin snarlika outfit från förra året, men med en stor skillnad...

Medan andra kämpar för att få ihop en häftig Halloween-utklädnad kunde de som följer Kylie Jenner, 21, på Instagram räkna till hela sex olika utstyrslar som realitystjärnan publicerade igår. Hon matchade åtta månader gamla dottern Stormi med fjärilsvingar, var utklädd till Barbie med två olika outfits, och lekte med Stomis namn och var ett åskmoln – ”Stormi weather” skrev hon till bilden. Dessutom matchade hon sina vänner med färgglada lackkläder och lånade tillsammans med sina lika kända systrar änglavingar från underklädesmärket Victoria’s Secret, som hennes storasyster Kendall Jenner, 22, brukar gå på catwalken för.

Annons: Köp utvalda rosa favoriter i vår shop – stöd Bröstcancerförbundet! (länk till Aller media shop)

Nu publicerar Kylie Jenner en film på Snapchat från Halloween förra året där hon även då bar liknande änglavingar som de igår. Skillnaden då mot nu är att hon 2017 var gravid med dottern Stormi. Eftersom hon höll graviditeten hemlig ända in i det sista publicerade hon aldrig någon helkroppsbild i sina sociala kanaler, men nu får man se outfiten i sin helhet.

Kontot Kyliesnapchat har publicerat Kylie Jenners Snapchat-video där man tydligt ser den lilla gravidmagen.

Men tilltaget förvirrar många av kontots följare.

”Är Kylie gravid igen?” är det många som frågar.

Kanske är det inte så långt borta ändå. Kylie Jenner har pratat öppet om att hon vill ha fler barn tillsammans med pojkvännen, rapparen Travis Scott, 26.

Under en frågestund på sin Snapchat nyligen svarade Kylie Jenner så här på frågan om hon vill ha fler barn, enligt tidningen Cosmopolitan:

”Vill jag ha ett till barn? Jag vill ha ett till barn, men när är frågan och jag är definitivt inte redo just nu. Och jag vet inte när jag kommer vara det, men ja, när jag är det vill jag dela mer av det med er.”

LÄS OCKSÅ: Kylie Jenners ord kan ha avslöjat hemliga bröllopet med Travis

LÄS OCKSÅ: Kylie Jenners namnbyte på dottern Stormi: ”Helvete…”

FOTO: IBL, Instagram

SENASTE NYTT!