LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Kim Kardashians vita lögn till North – efter känsliga frågan

10 aug, 2018 
AvAngelica Jaako Billenman
Kim Kardashian med dottern North West.
Ibland är man som förälder tvungen att tumma på sanningen något, när barnen frågar en saker man inte riktigt kan förklara. Det fick Kim Kardashian erfara nyligen med dottern North.
Annons

Barn älskar att ställa frågor, och just nu är Kim Kardashians dotter North West i den åldern där barn frågar som mest. Som femåring funderar man över mycket, och i North Wests fall grubblar hon på varför hennes mamma egentligen är känd.

– Mamma, varför är du känd? berättar Kim Kardashian i en radiointervju i Big Boy on 92.3 att dottern frågat en dag.

Kim Kardashian, som egentligen blev känd 2007 efter att hennes sexvideo med dåvarande pojkvännen, artisten Ray J, 37, läckt ut, kunde såklart inte berätta sanningen för femåringen. Istället drog hon en vit nödlögn.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Åh, okej, hur ska jag förklara det här, avslöjar Kim Kardashian att hon tänkte…

Sedan kom svaret:

– Vi har en tv-show.

Kim Kardashian säger att North nöjde sig med svaret.

Kanske kommer Kim Kardashian att avslöja sanningen i framtiden, när North är äldre, men tills nu så är Kim Kardashian för sin dotter känd för att ha en egen tv-show. Programmet Familjen Kardashian hade dessutom säsongsstart i söndags på kanalen E!. Där bjuder de, som vanligt, med en ordentlig inblick i deras liv och man får bland annat se hur höggravida Khloé Kardashian, 34, tacklade otrohetsskandalen i april, och hur hon och Kylie Jenner, 21, klarar livet som nyblivna mammor. Kim Kardashian fick dessutom tredje barnet, dottern Chicago, i början av året.

FOTO: IBL

Annons