Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Kate Gosselins äldsta döttrar flyttar hemifrån

18 jul, 2019 
Malin Ljung
Tv-mamman Kate Gosselin förlorade vårdnaden om två av sina sexlingar Hannah och Collin för bara några månader sen. Nu drabbas hon av ännu ett bakslag – de äldsta barnen Mady och Cara flyttar hemifrån.
Annons

Elle Fanning svimmade efter klädmissen – kritiseras av fansenBrand logo
Elle Fanning svimmade efter klädmissen – kritiseras av fansen

Kate, 44, och Jon Gosselin, 42, blev folkkära tv-profiler när de för några år sedan visade upp sitt vardagsliv med åtta barn i en egen realityserie. Äktenskapet höll dock inte, och paret gick skilda vägar 2009 och har sedan dess utövat offentliga krig mot varandra.

Till en början är det Kate Gosselin som haft vårdnaden om de åtta barnen, men i slutet av förra året tog det hela en ny vändning. Jon Gosselin tilldelades vårdnaden om två av de åtta barnen, de 15-åriga Hannah och Collin som är två av sexlingarna.

Därför förlorade hon vårdnaden

Orsaken var att Kate för flera år sedan skickat iväg Collin till ett psykiatriskt behandlingshem, när han förra julen skrevs ut ”ville han inte se henne” överhuvudtaget. Samtidigt hade hans syster Hannah redan flyttat hem till deras pappa.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Nu kommer nästa bakslag för Kate Gosselin – de två äldsta döttrarna, 18-åriga tvillingarna och Mady och Cara, lämnar hemmet i Pennsylvania för ett nytt liv i New York där de ska studera. Något Kate för Radar Online beskriver med blandade känslor.

Annons

– Om sex dagar ska Mady och Cara lämnas, och de små barnen ska börja i high school. Att hålla reda på slutdatum och datum för två olika skolor är stort. Det bästa rådet jag fått är att inte känna att man måste stanna. Barnen vill inte det, eventuellt måste du vara den som lämnar, säger Kate Gosselin.

”Vi kommer alla sakna dem”

Kvar hemma finns de yngsta barnen Alexis, LeahJoel och Aaden. Tidigare har deras pappa erkänt att han knappt har någon kontakt med dem.

– Vi kommer alla att sakna dem. Jag bryr mig inte om de kommer hem bara för att träffa hunden, så länge de kommer hem!, säger Kate om äldsta döttrarnas flytt.

FOTO: TT

Annons