TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Jason Statham och Rosie bekräftar: "Vi ska få barn"

12 feb, 2017 
https://image.hant.se/image-4948280?imageId=4948280&width=1320&height=689
Linnéa Geijer
Nu kommer nästa modell-skådis-barn! Efter sex år tillsammans ska Jason Statham och Rosie Huntington Whiteley bli föräldrar.
Annons

De träffades under inspelningen av “Transformers” 2011, och i januari förra året bekräftade de att de hade förlovat sig. Efter månader av spekulationer berättar Victorias Secret modellen Rosie Huntington Whiteley, 29, att hon och fästmannen Jason Statham, 49, ska bli föräldrar.

Jag är glad att kunna dela med mig att jag och Jason väntar barn! Massor med kärlek, Rosie“, skriver modellen på Instagram.

Hon delar även en bild på sig själv där hon visar den tydliga babybulan.

Spekulationerna att paret gick i väntans tider började redan vid årsskiftet, då Rosie delade en bild på sig själ i en stor pösig tröja.

För en fräsch start och spännande framtidsutsikter i det nya året, skrev hon då“, och fansen var snabba i kommentarerna.

Är du gravid“, frågar en varpå en annan svarat:

Jag frågade det också men hon raderade min kommentar“.

Så sent som för ett år sedan berättade Rosie om önskan att bli mamma, och hon förklarade redan då att hon inte ser några problem med att få barn innan hon gifter sig.

Annons

– För alla par som har varit tillsammans en viss tid finns det en massa press att man ska gifta sig. Jag tror på äktenskap, men att vara lycklig i sitt förhållande är viktigare för mig. Barn är något som jag ser som en mer realistisk del av min närliggande framtid, berättade hon då för US Weekly.

Hon passade även på att hylla kärleken.

– Han är min bäste vän. Han får mig att skratta varje dag, det känns som att jag aldrig haft en riktig pojkvän innan honom.

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons