TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Ilskan mot Kim Kardashian efter nya nakenbilderna: "Det gör mig illamående"

25 apr, 2018 
AvAngelica Jaako Billenman
Nästa vecka släpps Kim Kardashians nya parfym och inför releasen har Familjen Kardashian-stjärnan lagt upp explicita bilder på sin kropp som nu får fansen att gå i taket!
Annons

På nya bilder på både sin egen Instagram och sitt parfymmärke KKW fragrances Instagram visar nu Kim Kardashian, 37, upp sin nakna kropp. Anledningen är en ny parfymlansering nästa vecka med namnet KKW body och realitystjärnan är inte direkt en blyg viol! På bilderna skymtas både bröst och hennes hårfria underliv, vilket får hennes följare att rasa!

– Du är en hemsk förebild, du har ingen moral, skriver en, varav en annan håller med:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det här gör mig illamående!

Andra reagerar på att Kim nyligen blev trebarnsmamma när dottern Chicago föddes i januari med hjälp av en surrogatmamma. Sedan tidigare har Kim Kardashian och maken Kanye West, 40, dottern North, 4, och sonen Saint, 2.

– Du har barn, är det här verkligen nödvändigt?

– Varför lägger du ut de här bilderna när du är trebarnsmamma?

– Ja hon är het, men hennes barns kompisar kommer att retas. Hennes barn kommer att växa upp och skämmas.

Annons

Kim Kardashian har 110 miljoner följare på Instagram, vilket gör henne till en av världens mest populära kändisar på bilddelningsappen, bara Selena Gomez, 25, Christiano Ronaldo, 33, Ariana Grande, 24, och Beyoncé, 36, har fler följare. Därför är det kanske inte så konstigt att alla kanske inte jublar för det hon gör.

Men det finns också dem som hyllar realitystjärnan för de konstnärliga fotona och för hennes kropp:

– Wow! Din figur är väldigt vacker och underbar och beundransvärd och härlig och söt och gudomlig och fantastisk. Wow, skriver en och strösslar med superlativ.

En annan konstaterar bara kort och gott:

– Bara vacker. Jag älskar dig Kim Kardashian!

Kim Kardashian har själv inte svarat på kritiken eller på de positiva kommentarerna.

FOTO: IBL, Instagram

Annons