BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Idol-vinnaren akut till sjukhus – rasat i vikt efter mystiska sjukdomen

27 aug, 2022 
Idol-vinnaren Samantha
Idol-vinnaren Samantha Diaz tvingades åka in akut till sjukhus efter att ha rasat i vikt.
Nu berättar hon om sjukdomstillståndet.
Annons
Anis Don Demina om nya ändringarna i Idol 2022Brand logo
Anis Don Demina om nya ändringarna i Idol 2022

Sångerskan Samantha Diaz, 23, blev känd i och med hennes vinst i amerikanska musikprogrammet Idol 2020 och har sedan dess varit ett välkänt ansikte i kändisvärlden, främst i USA.

Det var den 18 säsongen av amerikanska Idol som även beskrivs som historisk, då den spelades in under speciella omständigheter på grund av coronapandemin. Diaz sjöng från ett hotellrum och tog hela staterna med storm!

Men nu berättar hon om skräckupplevelsen som skakat om hela hennes värld. Tidigare i veckan tvingades hon nämligen åka in akut till sjukhus – för en okänd sjukdom.

Mystiska sjukdomen – uppsökte vård efter att ha rasat i vikt

Samantha Diaz dokumenterade sin sjukhusvistelse tidigare i veckan via Instagram-story. Sångerskan tackade sina fans för deras stöd och skrev då:

Annons

”Jag är tacksam för alla era böner. Jag mår mycket bättre nu.”

”Jag är tacksam för alla era böner. Jag mår mycket bättre nu.”, skriver Diaz på sin Instagram om tillståndet.
”Jag är tacksam för alla era böner. Jag mår mycket bättre nu.”, skriver Diaz på sin Instagram om tillståndet.

Däremot har hon inte berättat anledningen till varför hon ligger på sjukhus, men det verkar, enligt nyhetssajten People röra sig om en mystisk sjukdom.

Samantha Diaz ska bland annat ha rasat i vikt och uppges bara väga 45 kilo. Dessutom skrev hon vidare på Instagram; ”Jag behöver seriöst hjälp”.

Sångerskan Samantha Diaz.

FOTO: YOUTUBE / SKÄRMDUMP

Annons