LÄS MER:MadonnaVictoria BeckhamBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Cranberries-sångerskan mystiskt död – blev bara 46 år gammal

15 jan, 2018 
Malin Ljung
The Cranberries-stjärnan Dolores O'Riordan har avlidit. Under måndagsmorgonen hittades sångerskan död på ett hotellrum i London. Dolores O'Riordan blev 46 år gammal.
Annons

The Cranberries sångerska Dolores O’Riordan är död. Under måndagsmorgonen kallades polis till ett hotell i London, enligt bland annat uppgifter till Daily Mail. Där ska Dolores ha hittats livlös på sitt rum och räddningspersonalen ska redan på plats ha konstaterat att de var maktlös. Några timmar senare meddelade hennes publicist att stjärnan avlidit:

“Den irländska och internationella sångerskan Dolores O’Riordan har avlidit plötsligt i London i dag. Hon blev 46 år. Sångerskan med sitt irländska band The Cranberries var i London för att göra en kortare inspelning. Inga fler detaljer finns just nu. Familjen är förkrossad över beskedet och har bett om att få vara i fred i sin svåra tid”, lyder uttalandet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Dolores slog igenom som frontfigur i det irländska bandet The Cranberries. 1994 blev de världskända med låten “Zombie”. Bandet skulle ha turnerat under 2017, men i maj ställdes turnén in med den officiella ursäkten att Dolores O’Riordan drabbats av ryggproblem.

Hon har med exmaken Don Burton de tre barnen Taylor Baxter, 21, Molly Leigh, 16, och Dakota Rain, 12.

Dödsorsaken är hittills okänd.

FOTO: Ibl

 

Annons