TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Brad Pitt rasar mot Angelina: "Kan inte komma överens"

19 aug, 2018 
AvLotta Gray
Brad Pitt är rasande på Angelina Jolie i vårdnadstvisten
Brad Pitt och Angelina Jolie är inte alls nära en förlikning trots snart två års bråk sedan skilsmässan. Nu trappas kriget upp då Brad beskylls för att inte ha betalt underhåll.
Annons

Skådespelaren Brad Pitt, 54, som hyllades som hyllats för oräkneliga roller har hunnit bli 54 år och har sex barn.

Han skilde sig från kollegan Angelina Jolie, 43, för drygt 1,5 år sedan och sedan dess har man kunna följa det smutsiga kriget dem emellan på löpsedlar runt om i världen.

Nyligen anklagade Angelina sin exmake för att inte ha betalat underhåll för de sex barnen Maddox, 16, Pax, 14, Zahara, 13, Shiloh, 12, and 10-åriga tvillingarna Vivienne och Knox.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Brad Pitt har en skyldighet att betala underhåll för barnen, men han har inte betalat något meningsfullt underhåll sedan separation, har Jolies advokat Samantha Bley DeJean skrivit i ett dokument, enligt BBC News.

Det har fått Brad att se rött och han tar nu till kraftigare åtgärder då han hävdar att påståendet inte är sant och att han dessutom har betalat mer än vad de kommit överens om. Han är dessutom rädd att hon ska ta barnen med sig och flytta till London.

Annons

– De kan inte komma överens om någonting, berättar en källa till TZM.

Angelina vägrar avsluta skilsmässan trots att det var hon som lämnade in ansökan och avsluta tvisten om barnen, berättar en källa till Radar online. Hon ska även ha anlitat spioner för att hitta bevis på att Brad är en opassande pappa då hon vill ha helt egen vårdnad.

En överenskommelse verkar inte alls vara nära. Tvärtom är det fullt krig med barnen som bränsle.

FOTO: IBL

Annons