LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Simon Sköld starka ord om Camilla Läckberg: ”Hade allt emot oss”

11 aug, 2023 
Simon Lundh
Camilla Läckberg och Simon SköldP
Simon Sköld och hans fru Camilla Läckberg har varit ett par i nästan 10 år.
Nu berättar han om förhållandet med frun.
"Hade aldrig trott", skriver han på Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Camilla Läckberg sanna ord om Simon Skölds nya tv-karriärBrand logo
Camilla Läckberg sanna ord om Simon Skölds nya tv-karriär

Simon Sköld, 36, och Camilla Läckberg, 48, hittade varandra för snart tio år sedan, 2014. De träffades för första gången på ett event där deckardrottningen Camilla firade 10 år som författare. Där fick det nuvarande paret upp ögonen för varandra och sedan dess har deras kärlekshistoria fortsatt. Paret har efter nästan ett decennium ihop, hunnit gifta sig och blivit föräldrar till dottern Polly, 7.

Simon Sköld fina ord om kärleken till Camilla Läckberg

Efter nästa tio år ihop väljer Simon nu i ett fint Instagram inlägg visar han nu upp kärleken till sin fru Camilla. Något han skriver om på sitt konto.

"Livet. Hade aldrig trott när jag var 27 att jag skulle träffa en 39 årig 3 barns mamma bli tok kär, skaffa barn och gifta mig, och knappast tvärt om. På pappret såg de nog ut som om vi hade allt emot oss, men så bra det blev Älskar dig mitt hjärta, tack för att jag får dela livet med dig", skriver han om sin fru Camilla.

Annons

Följarnas starka reaktioner på Simons hyllning till Camilla

Det är inte bara Simon som är stolt över sin fru, utan hyllningarnas till paret strömmar även in från följarna i kommentarsfältet. Något som går att läsa under inlägget.

"Så fina tillsammans", skriver en följare i kommentarsfältet.

"Ni är fantastiska", kommenterar en annan.

"Inte alla som har sådan tur", skriver en annan följare.

Nyligen firade även Simon och Camilla sex år som gifta. Vilket gjorde att paret firade ett så kallat sockerbröllop. Något som Simon också delade med sig av på sitt konto på Instagram. När Hänt nådde Simon berättade han om hur snabbt tiden ihop med makan har gått.

”Det känns som att tiden bara sprungit iväg och vet inte hur vi hunnit med allt vi gjort på bara 6 år”, skrev Simon då i ett meddelande till Hänt.

FOTO: TV4/Karin Törnblom/TT

Annons