LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Hans Fahléns lycka efter försvinnandet – Kristin Kaspersens starka ord

03 feb, 2022 
Kristin Kaspersen och Hans Fahlén
Hans Fahlén försvann plötsligt från rampljuset efter skilsmässan från Kristin Kaspersen.
Men nu dyker han upp i tv-rutan igen – något som fått Kristin att dela med sig av kärleksfulla ord till ex-maken offentligt.
Annons
Bianca Ingrossos ärliga ord om Pernilla Wahlgrens relation till Kristin KaspersenBrand logo
Bianca Ingrossos ärliga ord om Pernilla Wahlgrens relation till Kristin Kaspersen

Hans Fahlén, 58, var länge en av TV4:s främsta programledare. Fångarna på fortet, När och fjärran, Farmen och Spårlöst är bara några av de populära program som han lett. Men till det svenska folkets stora besvikelse försvann plötsligt Hans från tv-rutan, detta i samband med att han och ex-frun Kristin Kaspersen, 52, skilde sig.

Hans och Kristin var under flera år ett av Sveriges absolut hetaste nöjespar. Det var 2003 som Hans och Kristin blev man och hustru under ett kändistätt bröllop i Åre Gamla Kyrka. Efter sex år tog kärlekslyckan slut och 2009 bröt Hans och Kristin upp. Tillsammans fick de sonen Leon Fahlén, 17.

Hans har tidigare berättat öppet om att han genomgick en liten kris efter den kraschade relationen.

Annons

– Tiden efter min skilsmässa var en “reality check”, både på jobbfronten och i privatlivet, sa då Hans till Hänt.

Glädjebeskedet – Hans Fahlén tillbaka framför kameran

Efter att Hans och Kristin valde att skilja sig drog sig Hans undan från offentligheten. Trots att Hans inte längre syns speciellt ofta i offentliga sammanhang har han fortsatt vara en folkkär profil, föreläsare och inspiratör. Men nu kommer glädjande besked för oss som saknat Hans i tv-rutan, under OS i Peking är nu Hans nämligen en av Discoverys reportrar som bevakar snowboard-åkning.

Hans verkar minst sagt glad över uppdraget och delar nu flitigt med sig av uppdateringar på sin Instagram om första dagarna i Peking. Nyligen publicerade han en bild där han står framför en kamera med mikrofonen i högsta hugg. Till bilden berättar han att han nu sänder tv från OS.

Kristin Kaspersens ord till Hans framför alla

Bland kommentarerna under bilder visar sig många vara exalterade över Hans nya uppdrag. Till och med ex-frun Kristin Kaspersen skickar en kärleksfull hälsning till Hans.

”Lycka till! Du är grym”, skriver Kristin med en emoji som visar klappande händer.

Detta varpå Hans har svarat på Kristins kommentar med en sol-emoji.

Det låter alltså som att ex-paret har en väldigt fin relation idag med hejarop och vänskap!

FOTO: Lotte Fernvall/Karin Törnblom/TT

Annons