LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma LehtosaloEurovision Song Contest
Festis marknadsföring banner

Följarnas starka reaktioner – efter Kristin Kaspersens bild på pappan

04 aug, 2022 
AvHänt Redaktionen
Kristin Kaspersen
Kristin Kaspersen är dotter till den gamla norska landslagsmålvakten Kjell Kaspersen.
Nu delar hon en bild på sin pappa som skapar förvirring hos följarna.
Annons
Kristin Kaspersen om sommarplanerna – återförenas med norska pappanBrand logo
Kristin Kaspersen om sommarplanerna – återförenas med norska pappan

Kristin Kaspersen, 52, har länge varit en av Sveriges mest omtyckta programledare. Under sin karriär har hon blivit tilldelad de ärofyllda priserna Sveriges mest populära tv-personlighet och Sveriges mest populära kvinnliga programledare som ett bevis på det utmärkta jobb hon gör.

För tre år sedan vann hon danstävlingen Let's Dance tillsammans med Calle Sterner. Och två år senare fick hon även se sin son Filip Lamprecht, 25, kamma hem glasskon när han dansade med Katja Luján Engelholm, 31.

Kristin Kaspersen om saknaden efter mamma Barbro ”Lill-Babs” Svensson

Kristin är dotter till den legendariska schlagersångaren Barbro ”Lill-Babs” Svensson, som gick bort för fyra år sedan. Tillsammans med sina två systrar släppte hon nyligen boken Vår mamma Lill-Babs!.

Annons

Innan mors dag tidigare i år träffade Hänt Kristin som berättade om sina känslor inför dagen.

– Vi hyllar henne varje dag. Mors dag är ju lika viktig som... jag är ju själv mamma, så jag är ju mest med mina egna barn den dagen, sa Kristin och fortsatte:

– Hon är ju med mig varje dag. Det är klart jag tänker på henne den dagen, för jag tänker ju på henne varje dag. Det tycker jag att vi ska göra oavsett om de [reds. anm. våra mödrar] är med oss eller inte.

Följarnas starka reaktioner – efter Kristin Kaspersens bild på pappan

Kristin Kaspersens pappa, Kjell Kaspersen, 83, är en gammal fotbollsmålvakt som spelat i det norska landslaget. Han gifte sig med Lill-Babs 1969, och samma år föddes Kristin. Kjell och Lill-Babs skilde sig fyra år senare.

Annons

Nyligen delade Kristin en bild på sin pappa på Instagram. Men bilden skapade förvirring hos följarna. Många tyckte nämligen samma sak – att han är lik Sven-Bertil Taube, 87.

Lik Sven-Bertil men snyggare”, skriver en följare.

Tänkte åxå Sven-Bertil”, skriver en annan.

Snygg pappa, och väldigt lik en annan snygg man Sven- Bertil Taube”, kommenterar en tredje.

Kommentarerna har fått flera gilla-markeringar och även andra påpekar och skriver om likheterna mellan Kjell och Sven-Bertil.

FOTO: Anna-Karin Nilsson / Expressen / TT

Annons