LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Kikki Danielssons oro – svåra kampen: ”Vet inte hur jag ska lösa det”

16 jun, 2023 
Kikki Danielsson
Kikki Danielsson har skadat sig.
Nu berättar vännen Sören "Sulo" Karlsson för Hänt om dansbandsprofilens nya intresse som orsakade skadan.
– Jag får uppdateringar var och varannan dag, säger han till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

3 saker vi älskar med Kikki DanielssonBrand logo
3 saker vi älskar med Kikki Danielsson

Dansbandsdrottningen Kikki Danielsson, 71, har funnit ett nytt intresse utöver musiken. Just nu är det nämligen fullt fokus på att komma iordning i trädgården hemma. Det berättar nu bästa vännen Sören "Sulo" Karlsson för Hänt, i samband med att han avslöjar duons sommarplaner.

– Jag och Kikki åker på turné veckan efter midsommar så vi håller på att gå igenom vad vi ska ha med för låtar den här svängen, säger Sulo.

Kikki och Sulo är bästa vänner
Kikki och Sulo är bästa vänner. Foto: TT

Vännen Sulo om Kikki Danielssons nya intresse: ”Jag får uppdateringar var och varannan dag”

Innan turnén väntas midsommarafton, en högtid som Sulo själv ska fira med familjen.

Annons

– Om inte Kikki firar med barnbarnen så firar hon oftast själv. Jag tror inte hon går till någon festplats, det gör inte jag heller längre. Jag tror hon håller låg profil, det brukar hon göra och det tycker hon är skönast, säger Sulo.

Kikki trivs bra i sitt hem och visar sig nu ha funnit ett nytt intresse hon lägger mycket av sin tid på.

– Hon håller mest på och fixar i sin trädgård nu, så det är full fart med det. Jag får uppdateringar var och varannan dag på olika blommor, växter och frön som sätts, säger Sulo.

Kikki Danielssons smärta efter händelsen: ”Flyttade runt tunga krukor.”

Dessvärre visar sig nu Kikkis påtande i trädgården lett till att hon gjort sig illa. I ett inlägg på Instagram berättar hon om smärtorna hon känt och problemen det ställer till.

Annons

”JAPP. Skaffa gymkort förra veckan och NEEJJ!! Jag tänker inte utebli å skylla på värmen, när vi äntligen fått uppleva den. Har idag ”lekt” pensionär, och donat i trädgården, hängt tvätt, fick ont i ryggen när jag flyttade runt tunga krukor. Det blev soffan+ett korsord, och sen ut igen och påta vidare. Har inte fått gräset klippt än, barnen har egna gräsmattor, grannen som brukar klippa åt mig har ryggproblem. Vet inte hur jag ska lösa detta. Har bett 55+om trädgårdshjälp, men det tycks dröja! Men just nu så njuter jag bara, det blir ett avsnitt av ”Kommisarie Morse”, sen är det kväll, skriver hon i inlägget.

FOTO: TT

Annons