LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Jenny Alversjö visar upp familjelyckan: ”Allt jag drömt om”

10 nov, 2022 
AvJonna Lawaetz
Jenny Alversjö
Jenny Alversjö är sedan några månader tillbaka sambo med kärleken Anders Bernunger.
Nu visar hon upp familjelyckan genom ett Instagram-inlägg:
”Hjärtat svämmar över”, skriver TV4-profilen.
Annons
Jenny Alversjö om jobbet på Nyhetsmorgon – Det är en livsstilBrand logo
Jenny Alversjö om jobbet på Nyhetsmorgon – Det är en livsstil

Jenny Alversjö, 48, är en av de mest välkända programledarna på TV4. Under åren har vi sett henne som nyhetsankare för TV4Nyheterna och programledare för Spårlöst, Kalla fakta och nu senast i Nyhetsmorgon.

Jenny Alversjös blomstrande kärleksliv

TV4-profilen är idag sambo med kärleken Anders Bernunger, 44. Det var hösten 2019 som Jenny bekräftade romansen med Anders, paret träffades via gemensamma vänner. Vid tidpunkten var Anders i en annan relation men under tiden började de bygga en vänskapsrelation till varandra, som sedan utvecklades till kärlek.

– Vi träffades spontant och hade gemensamma vänner men lärde känna varandra långt efter. Anders är mitt livs kärlek, har Jenny tidigare berättat för Hänt.

Annons

Innan Jenny och Anders fann varandra var Jenny gift med Patrik Larsson, 52. Paret gifte sig år 2006 och år 2016 förnyade sina äktenskapslöften men bestämde sig för att gå skilda vägar bara ett år senare. Tillsammans har ex-paret barnen Olivia, 22, och Leo, 20, tillsammans.

Jenny Alversjö om familjelyckan: ”Du är allt jag drömt om”

Nu delar Jenny med sig om den nya familjelyckan i ett inlägg på Instagam. Det är nämligen så att hennes äldsta dotter Olivia fyller år! Jenny delar ett hjärtligt inlägg som hyllar dottern på födelsedagen:

”Du är allt jag drömt om ännu mer. Idag på dagen har jag varit din mamma i 22 år. Hjärtat svämmar över av tacksamhet att få följa dig växa upp och bli den coola starka smarta kvinna du är. Stort grattis på födelsedagen min fina dotter”, skriver hon.

Att Jenny och barnen har ett starkt band går inte att undgå. Jenny har tidigare publicerat flera kärleksförklaringar till barnen. I somras publicerade hon en bild på sig själv och barnen, med texten:

”Det värdefullaste jag har. Vill stoppa tiden varje gång vi är tillsammans.”

Jenny Alversjös hyllning till barnen
Foto: Instagram

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons