LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma LehtosaloEurovision Song Contest
Festis marknadsföring banner

Hampus Nessvolds okända kärleksliv – egna orden om flickvännen

17 aug, 2023 
Hampus Nessvold
Hampus Nessvold gör succé som Terese i kassan men hur ser egentligen hans egna privatliv ut?
I en intervju med Hänt berättar Hampus om hans okända kärleksliv.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Sjukaste köpet på fyllan – fem snabba med Hampus NessvoldBrand logo
Sjukaste köpet på fyllan – fem snabba med Hampus Nessvold

Hampus Nessvold, 27, är komikern och musikern som vi fått se allt mer av de senaste åren. Hampus gör en hel del grejer ihop med Mia Skäringer Lázár men många känner också igen honom som karaktären "Terese i kassan" i humorserien Trevlig helg. Nu står det klart att Hampus och hans karaktär fått en helt egen serie med namnet Terese i kassan. Programmet har premiär under hösten 2023 på SVT.

När Hänt träffar Hampus under SVT:s höstpressdag berättar han om glädjen över framgångarna.

Annons

– Det är helt sjukt, hon har ett helt eget liv. Jag kan liksom bli tilltalad som Therese av folk på gatan. Folk som drar citat till mig som jag själv har glömt. Så det är helt fantastiskt, det är ju en dröm att ha fått gjort en karaktär som folk har tagit till sig ordentligt. Så jag är superglad, säger Hampus.

Hampus Nessvolds kärlekslycka – orden om sin okända partner

Även om Hampus blivit ett välkänt ansikte för svenska folket så är det inte allt för många som kanske har koll på hur det ser ut i hans privatliv. Men när Hänt pratar med Hampus avslöjar han att han inte är singel. Det är när Hänt frågar vad han söker hos en partner som han berättar om kärlekslyckan.

– Jag har partner och söker någon som är trygg, rolig, smart och det var nog det, säger Hampus till Hänt.

Hur länge har ni varit tillsammans?

– I två år.

Hon är Hampus Nessvolds tjej – Ellen Bergmans bilder från privatlivet med komikern

Hampus visar sig leva tillsammans med en tjej vid namn Ellen Bergman, 26, och på hennes sociala medier kan man se lite mer från parets gemensamma vardag. Hon har nämligen lagt upp en bild där Hampus syns sitta vid köksbordet med tända ljus och en flaska vin.

Annons

Ellen har även publicerat flertal bilder från parets sommar och det ser ut som att de haft det riktigt mysigt under de senaste månaderna.

FOTO: TT

Annons