LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Därför stoppas Linda Lindorff från att gå på Kristallengalan

28 aug, 2023 
Linda Lindorff
Linda Lindorffs program Bonde söker fru och Wild kids är båda nominerade till kristaller.
Men Linda kommer inte finnas på plats under galan på måndagskvällen.
I ett meddelande till Hänt berättar hon sanningen bakom frånvaron.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bonde Klas-Erik om Linda Lindorff: "Glädjespridare"Brand logo
Bonde Klas-Erik om Linda Lindorff: "Glädjespridare"

Linda Lindorff, 51, har programlett Bonde söker fru i hela 14 års tid. Dejtingsåpan som länge varit en storfavorit bland tittarna har fått många bönder att finna den stora kärleken.

Linda Lindorffs tidigare drag under Kristallen – lämnade galan för att skrika

Men trots att Bonde söker fru är ett så pass omtyckt program som det är så har programmet aldrig vunnit en kristall under tv-galan Kristallen. År 2016 blev Linda så pass besviken över att programmet inte vann så att hon sprang ut från galan och skrek.

– När jag förstod att vi återigen blir utan pris valde jag att lämna bordet och sedan sprang jag genom foajen och ut ur byggnaden. När jag kom ut gav jag ifrån mig ett riktigt Ronja Rövardotter-skrik och släppte ut alla känslor. Då försvann nervositeten och besvikelsen, sa Linda Lindorff till Aftonbladet vid tidpunkten.

Annons

Under måndagskvällen är det dags för tv-Sverige att prisas igen. Inför Kristallen 2023 har två av Linda Lindorffs program nominerats i olika kategorier. Både Wild kids och Bonde söker fru har chansen att vinna varsitt kristall. Men någon Linda kommer inte finnas på plats.

Linda Lindorff saknas under Kristallen 2023 – därför är hon inte på plats

I ett meddelande till Hänt avslöjar nämligen programledaren att hon nobbar galan ikväll.

”Tyvärr inte. Är ju i Spanien”, skriver Linda till Hänt.

Om Bonde söker fru kammar hem det efterlängtade priset menar Linda att programmets producent finns på plats för att ta emot det. Hon berättar även att hon kommer att kolla på programmet från Spanien och om Bonde söker fru.

”Jag tror inte vi vinner men jag tycker det är värt att fira hela grejen med att så många svenskar vill se kärlek på teve att det nu finns en helt ny kategori med Årets kärleksreality”, skriver Linda till Hänt.

FOTO: TT

Annons