LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Carina Bergs ilska efter personliga påhoppet på sonen

01 jul, 2021 
Carina Berg
Carina Berg har barnen Holger, Otto och Juno. Under en promenad med Otto hände något oväntat som många barn inte ska behöva uppleva. Nu berättar Carina om påhoppet.
Annons
Erik Berg i tårar efter läkarnas tragiska besked till CarinaBrand logo
Erik Berg i tårar efter läkarnas tragiska besked till Carina

Carina Berg, 43 och Erik Berg, 32, har två gemensamma barn ihop. Sedan tidigare har de sonen Otto, 1, och i mars utökades familjen i form av lilla dottern Juno.

Erik och Carina visste tidigt att de ville ha barn, men vägen dit skulle visa sig bli lång. Paret försökte bli gravida under flera år och efter fem graviditeter och fyra missfall så kom äntligen sonen Otto till världen! Carina har även sonen Holger, 11 från ett tidigare äktenskap med programledaren Kristian Luuk.

Sedan Juno kom till världen har familjen njutit av deras tillvaro och hennes storebröder verkar ta hand om henne på allra bästa sätt! Så nu i efterhand kan Carina alltså pusta ut, men inför att skaffa Otto var det med andra ord inte helt lätt.

Gravidkampen med sonen Otto

Carinas sorg över de många missfallen blandades också med rädslan över att Erik skulle lämna henne om hon inte skulle kunna ge honom ett barn. Kanske inte till en början, men så småningom. Sorgen förstärktes av hormonrasen som IFV-behandlingarna och de många och täta graviditeterna förde med sig.

Annons

– Det är det svåraste jag varit med om. Jag har varit med om stor sorg innan, men det här var en sorg som var parad med en oerhörd rädsla för att livet aldrig skulle bli som vi hoppades på. Ibland kunde jag absolut känna att vi ändå kommer hitta en annan lycka, att vår lycka inte är avhängig det här. Andra stunder kunde jag känna att vi aldrig kommer att bli lyckliga som par om vi inte får ett delat föräldraskap, säger hon till Motherhood.

Hon berättade också om hur hon anklagade sig själv gång på gång över att inte kunna bli gravid. Carina har tidigare beskrivit det som en hård, mörk skuld och det var först i efterhand som hon förstod hur vanligt det är att känna så. Det var dessa tankar som la grunden för hennes viktiga tv-serie Var fan är storken?.

Carinas ilska efter påhoppen mot Otto

I serien får tittarna även följa andra par som har svårt att bli gravida, bland annat Kenza Zouiten Subosic och hennes man Aleks Subosic.

Annons

Nu har Carina varit ute på en promenad med Otto och då hände något fruktansvärt. Mitt under den trevliga mor- och son-stunden så dundrade det nämligen förbi en båt där några skrek att de hatar Djurgården.

Erik har nyligen tagit ett stort beslut att sluta med fotbollen, något dessa personer kanske inte visste om. Men nu berättar Carina om de obehagliga påhoppen.

”Du som nyss åkte förbi med båt och skrek HATA HATA DJURGÅRDEN till mig och min 1-åring. Kom tillbaka så får du kaffe. Och en kram. För det tror jag inte du fått så många av i livet.”, förklarar Carina på Instagram.

FOTO: WIXTRÖM JIMMY/Aftonbladet

Annons