LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Bianca Ingrossos första ord om Phillipes nya tjej: ”Tårögd”

27 jul, 2023 
Amanda Rönnell
Philipe Cohen har hittat kärleken på nytt efter det stormiga förhållandet med Bianca Ingrosso.
Nu talar Bianca ut om Phillips nya tjej.
– Jag fick en överväldigande känsla, berättar hon i podcasten Högt i tak.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Ikenna "Ike" Abika avslöjar flirten med Bianca Ingrosso och Alice StenlöfBrand logo
Ikenna "Ike" Abika avslöjar flirten med Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf

Under flera års tid var entreprenören och influencern Bianca Ingrosso, 28 och restuarangägaren Phillipe Cohen, 29, ett av kändis-Sveriges mest omtalade par. De hade ett stormigt förhållande kantat av separation och återförening. Men för över ett år sedan kom den slutgiltiga splittringen och paret valde att gå skilda vägar för gott.

Sedan dess har mycket hänt i bådas liv. Bianca har haft fullt upp med sin nya talkshow Bianca, och Phillipe har kört in i kaklet med sin restaurangverksamhet.

Phillipe Cohens romantiska tid med nya kärleken Rebecca

Men även i deras privatliv har det hänt grejer. Phillipe har lagt upp flera bilder på en tjej vid namn Rebecca Lindbergh Thor, som fått följarna att spekulera i om han har träffat en ny kärlek.

Just nu är Philippe och Rebecca på en idyllisk semester på ön Ischia i Italien. De äter pasta i mängder och badar i det turkosblå havet. Av bilderna att döma ser det ut som att de har en riktigt romantisk tid ihop.

Annons

Även Bianca är på utlandssemester. På Instagram kunde vi se när hon var och hälsade på sin pappa Emilio Ingrosso i Palma för att senare åka vidare till Ibiza för fest med kompisen Alice Stenlöf. I bilderna från den lyxiga solsemestern ser Bianca ut att njuta fullt ut av singellivet.

Nyligen avslöjade Bianca dock att det inte bara är hennes ex som känner ”pirr i magen” – hon hade nämligen en romantisk flirt med en utländsk man.

Bianca Ingrosso talar ut om Phillipe Cohens nya tjej: ”Gjorde mig tårögd”

När Bianca gästar Rosanna Charles och Sanna Guidettis podcast Högt i tak får hon frågan om hur det känns att Phillippe har hittat en ny tjej.

– Ingenting alls. Jag är jätteglad för hans skull. Och jag känner ju henne, svarar Bianca och fortsätter:

– Vi var ju på Lollapalooza. Och så var jag lite bakfull en dag och fick en överväldigande känsla, som gjorde mig tårögd, över att jag är så lycklig för hans skull. Båda vi två är så värda att få känna kärlek på annat håll.

Bianca förklarar att hon inte känner något annat än glädje för Phillipes skull.

– Vi har inga hard feelings mot varandra längre, säger hon.

Rosanna och Sanna påpekar att det måste vara jobbigt för Rebecca att vara Phillipes nya tjej, när han för evigt kommer att vara stämplad som ”Bianca Ingrossos ex”. På detta svarar Bianca:

– Han har världens bästa familj, så jag tror att de gör henne trygg. Jag tror nog att det är jobbigare för honom.

Foto: Lars Lindqvist/DN/TT Karin Törnblom/TT

Annons