Annons

Zara Larsson: ”Mina bröst behöver inte en bh”Annons


Zara Larsson har skapat rabalder med en till synes rätt oskyldig bild. Men hon ger svar på tal.

Artisten Zara Larsson, 20, är en av de mest inflytelserika svenska kändisarna på sociala medier. Med sina 2,3 miljoner följare har hon byggt upp en stor skara trogna fans på Instagram.

Läs också: Han sägs vara Zara Larssons nya kille

Annons

Men en av Zaras bilder har skapat stora rabalder. Sexistiska kommentarer rasade in efter att det uppmärksammades att hennes bröstvårta skymtades under skjortan. Zara Larsson verkade tröttna på de syrliga kommentarerna och la till en egen kommentar som bildtext.

Jag vet att man kan se min bröstvårta. Jag förstår verkligen inte varför folk är så upprörda över det här. Om en bröstvårta fascinerar dig så mycket, böj ned hakan lite och titta på din egen. Och varför måste jag ha bh på mig? Mina bröst är riktigt bra och de behöver inte stöd av nån bh. De är självständiga och starka.”

Uppdateringen gjorde att Zara Larsson istället fick hundratals hyllande och peppande kommentarer från sina följare. Bilden har hittills över 100 000 gilla-markeringar.

Så mycket cred till dig och ditt svar på tal”, skriver en följare.

Haha sa ju det, Zara äger!”, skriver en annan.

LÄS OCKSÅ: Listettan avslöjas – hon är Sveriges hetaste kändis 2017

Foto: IBL, Instagram


Annons
Annons


Laddar