Zara Larsson om sin hemliga dejt: ”Jag hittade honom på Instagram”

Zara Larsson om sin hemliga dejt:
Zara Larsson avslöjar i Skavlan att hon har en ny hemlig dejt som hon träffat på Instagram. "Han bor inte i Sverige", berättar sångerskan.
Annons

Zara Larsson, 19, påstods i början av året ha en romans med One Direction-sångaren Niall Horan, 23. Sångerskan dementerade ryktet för Hänt på Elle-galan i slutet av januari.

– Jag fattar inte vart det där ryktet kommer ifrån. Jag och Niall har inte ens skakat hand, sa hon till Hänt och betonade att hennes status fortfarande var supersingel.

Annons

Om Zara fortfarande anser sig vara ”supersingel” är mer oklart efter att hon i kvällens Skavlan avslöjar att hon hittat en kille.

– Vi har gått på en dejt, det var gulligt. Jag hittade honom på Instagram och tyckte han var söt. Han bor inte i Sverige, berättar Zara Larsson för Fredrik Skavlan.

Annons

Ifall det blir någon fortsättning på kärlekssagan återstår att se, för Zara vet samtidigt att det inte är lätt att hitta kärleken.

– Jag träffar inte så många nya människor. Speciellt som tjej och som kvinna, att ha en karriär och göra det man gör så krävs det att man är med någon som förstår det och som följer med, säger sångerskan.

Zara Larsson var tidigare tillsammans med Ludvig Kronstrand, 19, och hyser fortfarande varma känslor för exet.

Här kan du se Zara Larsson prata om sin dejt i Skavlan:

”Skavlan” avsnitt 6 sänds på SVT1 fredag 17 februari 21.00.

Foto: SVT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…