Tonårige Anthony ville dejta kompisens mamma – bad Twitter om hjälp

Vem har inte drömt om att leva ut en klassisk filmscen i verkliga livet? Vi kan nog räkna de som inte haft det i tanken på vår högra hand. Ur vägen Askungen, Anthony Pinnisi från Virginia vill också på bal – med sin bästis mamma.

Vem har inte sett den klassiska high school-filmen “American Pie”? Visst minns ni Paul Finch som har otur med tjejer i sin egen ålder men istället lyckas få Stiflers mamma mellan sina lakan?

Tonåringen Anthony J Pinnisi från Virginia i USA fick en plan. Han skulle få med sig bästa kompisens mamma som dejt under sin skolbal i stället för att bjuda ut en tjej från klassen. Men först ville han ha sin bästis godkännande.

De gjorde upp ett vad, om Anthony kunde få 500 000 retweets på Twitter så skulle han få bjuda ut denna milf.

 

Baldejt

Vännen gav till slut med sig och kampen om retweetsen kunde börja:

Mamma-dejt

Nu hade de ett vad sinsemellan och Anthony bad sina följare om att “hjälpa en snubbe i nöd” samt postade en bild på kompisens mamma, och väldigt snabbt strömmade hjälp in från olika delar av världen.

Het Mamma-dejt

Under bara ett par timmars tid hann han få ihop över 70 000 retweets och det fortsatte att ticka på – dock tvingades han till att lägga sig innan han hade nått sitt mål, tråkigt nog.

@AnthonyJPinnisi

Man ska aldrig underskatta en kåt pojkes högsta önskan. Någon gång kan den slå in…

Läs vidare:

Taylor Swift chockar fansen världen över – tog pengar ur egen ficka

Så här reagerar den irriterade kängurun när en drönare flyger liiiite för nära

Han tar sin dejt på basketmatch – går hem med annan kvinna