Så lever Stormy Daniels efter sexbråket med Donald Trump

Stormy Daniels har lagt jobbet som porrskådis bakom sig.
Tre år efter skandalbråket med Donald Trump har hon ett nytt uppdrag.

Stormy Daniels, 41, är ett av namnen som kommer att prägla Donald Trumps eftermäle som president. Porraktrisen Stephanie Clifford, som hon egentligen heter, ska ha haft en sexuell relation med Trump efter att de träffats i samband med en golfturnering för kändisar i Lake Tahoe 2006.

Därefter följde en lång tid av smutskastning.

– Jag är ledsen att jag inte respekterar en porrstjärna på samma sätt som jag respekterar en karriärkvinna eller en kvinna med substans eller en kvinna som inte säljer sin kropp för sexuellt utnyttjande, sa Trumps rådgivare Rudy Giuliani till nyhetsbyrån AP.

Presidenten själv kallade på Twitter Daniels för ”hästansikte” och hennes advokat för ”en tredje klassens advokat”.

Donald Trump och Stormy Daniels 2006.

Donald Trump och Stormy Daniels 2006.

Daniels svarade:

”Mina damer och herrar, låt mig presentera er president. Förutom hans... eh... tillkortakommanden har han visat sin inkompetens, sitt kvinnohat och sin brist på självkontroll på Twitter IGEN!”

Donald Trump försökte via sin advokat Michael Cohen tysta Daniels genom att betala 130 000 dollar några veckor före det amerikanska presidentvalet 2016. Detta för att undvika en sexskandal som hade kunnat stoppa hans väg till Vita huset. Därmed begick Cohen ett brott mot lagen om kampanjfinansiering och detta är en del i ett fängelsestraff på tre år som han just nu avtjänar.

Skandalen eskalerade 2018 när tidningen Wall street journal avslöjade att Daniels hade tystats. Trump har dock hela tiden förnekat att de skulle ha haft en sexuell relation. En konsekvens av skandalen är att Stormy Daniels har blivit väldigt, väldigt känd. Och nu kan tv-tittare få se henne i en ny paranormal tv-serie med titeln ”Spooky babes”.

LÄS MER: Iris, 80, om vilda sexlivet med 45 år yngre maken

Efter att Daniels slutade som porraktris flyttade hon till ett spökhus i New Orleans och där ska det paranormala ha börjat tala till henne, enligt sajten WLBT.

– Precis som många andra så har jag haft paranormala upplevelser i livet, som förhöjd intuition. När jag tänkte på någon så kunde de ringa. Jag brukade veta vilken låt som skulle spelas härnäst på radio. Det hände alltid en eller två stora saker varje år, säger hon till WLBT.

Flera avsnitt av den paranormala realityserien har spelats in och nu återstår det att se om något tv-bolag kommer att snappa upp den och ge grönt ljus.

Tillsammans med spökjägarna John Bullard och David Childers kommer Stormy Daniels att besöka olika platser som sägs ”spöka”. Hela poängen med tv-serien ska vara att lära tittarna hur man skyddar sig mot det paranormala.

– Hur man skyddar sig själv, hur man skyddar sin egendom och vad man ska titta efter framöver, säger hon.

Stormy Daniels i sin nya spökshow.

Stormy Daniels i sin nya spökaktiga omgivning.

Ett hus i Massachusetts som Stormy Daniels och hennes spökliga har besökt tillhörde Lizzie Borden och hennes familj. 1892 åtalades Borden efter att hennes pappa och styvmor yxmördades. Det är ett klassiskt fall som fortfarande är omtalat och har filmatiserats med Chlöe Sevigny i titelrollen. Borden frikändes, men det har senare kommit teorier som binder henne till morden.

Huset i Fall River, Massachusetts anses idag vara ett spökhus och är en turistattraktion.

LÄS MER: Här stoppas Tina, 97, på väg hem från äldreboendet

LÄS MER: 8 svenska kändisar som tror på spöken

Foto: TT & KCTV5

SENASTE NYTT!