John Wayne Bobbitt fick penisen avhuggen – så lever han idag

För 27 år sedan skar Johns dåvarande hustru Lorena av hans penis.
Nu riskerar John Wayne Bobbitt att förlora en annan kroppsdel.

John Wayne Bobbitt, idag 53, var den ena huvudpersonen i den makabra historien som spred sig globalt 1993.

Lorena och John Wayne Bobbitt hade varit gifta i fyra år och levt i ett minst sagt destruktivt förhållande. De blev båda ökända efter den grova misshandeln som ägde rum den 23 juni samma år i Manassas, Virginia.

Lorena högg av Johns penis

Lorena Bobbitt, som i dag är 50 år, vittnade i rättegången att John kommit hem i berusat tillstånd en kväll och att han både utsatt henne för psykiskt våld och en våldtäkt, vilket han har förnekat. Därefter, när John Wayne Bobbitt somnat, tog hon fram en kniv och högg av hans könsorgan.

Lorena och John Wayne Bobbitt i rätten.

Lorena och John Wayne Bobbitt i rätten.

Läkarna lyckades dock sy tillbaka mandomen. Han åtalades för våldtäkt och hon för misshandel. Men båda två friades.

John Wayne Bobbitt ville tjäna pengar på den ökända händelsen genom att medverka i två pornografiska filmer. Nu har 27 år gått sedan händelsen som gjorde ex-paret till tabloidernas favorit.

LÄS MER: Iris, 80, om vilda sexlivet med 45 år yngre maken

Plötsligt uppmärksammas John Wayne Bobbitt på nytt, men för en annan kroppsdel som riskerar amputation. Han berättar för den amerikanska nyhetssajten TMZ att hälsoproblemet som han lider av nu har sitt ursprung i en olycka från en byggarbetsplats från 2013.

Bobbitt trampade på en spik som penetrerade en tå, vilket resulterade i en infektion som spred sig vidare till skelettet i den vänstra foten. Man lyckades inte stoppa infektionen helt och hållet med antibiotika och nu diskuterar läkare, på ett sjukhus i Las Vegas, ifall foten måste amputeras eller inte.

Sajten TMZ uppger att det inte är första gången som John Wayne Bobbitt har varit i behov av amputation. Förra året amputerade läkarna en tå på högerfoten efter att ett sår blev infekterat. John Wayne Bobbitt har levt ett brokigt liv sedan den ökända händelsen 1993.

Redan året därpå dömdes han för misshandel av en annan kvinna vid namn Kristina Elliott och fick ett kortare fängelsestraff.

John Wayne Bobbitt 1996 och 2019.

John Wayne Bobbitt 1996 och hur han ser ut i dag.

LÄS MER: Så lever porrstjärnan Stormy Daniels efter sexskandalen med Donald Trump

LÄS MER: Här är Sveriges 10 värsta kändisbråk

Foto: TT