Här har kärleksparet sex inför tusentals utan att veta om det

Hundratals människor tog fram sina mobiltelefoner och filmade medan ett par kunde ses i ett fönster mitt under ett samlag.
På gatan var det lägligt nog en religiös festival – och en i folkmassan kunde identifiera ställningen ”det fyrbenta odjuret”.

Den 6 december var en väldigt speciell dag i Taipei i Taiwan. På gatorna firades en religiös festival, 165-årsjubileum för Qingshanpalatset.

LÄS MER: Nicole slutade med droger i 4 månader – se otroliga förvandlingen

Tio våningar upp, i ett hotellrum, som vetter mot huvudgatan så hände något helt annat – en fysisk sexakt mellan två personer som kunde ses av alla, uppger brittiska Daily Star.

– Det här är för mycket. Gudarna respekteras inte över huvud taget. De har förvandlat den här platsen till ett erotikpalats, sa en lokalbo, enligt brittiska Daily star, och konstaterade att det som man kunde se i fönstret var ”det fyrbenta odjuret”.

Polisen fick ett flertal klagomål på grund av ”live-erotiken” som pågick i rummet på lyxhotellet vid Meng jia-avenyn.

Polisen konstaterade att sexet inte drabbade någon, men att de ändå skulle ta reda på personernas identitet. De ansåg dock att det var olämpligt att personerna filmades.

En av aktiviteterna som ägde rum på gatan handlade om att avvärja onda andar. Festivalen handlar mycket om att jaga bort just andar, men också sjukdomar.

Festivalen lockade mer än 100 000 personer 4-6 december. Enligt myndigheter kunde festivalen i Taipei hållas eftersom coronasituationen ska vara under kontroll där, skriver Taipei times.

Mängder av folk samlades för att se vad som försegick på hotellets tionde våning.

LÄS OCKSÅ: Iris, 80, om vilda sexlivet med 45 år yngre maken

LÄS OCKSÅ: Soldoktorn om sexlivet med Lotta Engberg

Foto: TT & Daily Star