Här är internetkändisen som lagar veganmat och dyrkar Satan – samtidigt

Den här killen har onekligen hittat sin egen nisch. Vad? Vegansk matlagning blandat med satanism.

Matlagningsprogram finns det gott om men den här killen tar det till en extrem nivå. Vegan Black Metal Chef lagar veganmat och ger dig receptet i egenskrivna black metal-låtar. Det är minst sagt udda, men slutresultatet ser väldigt gott ut.

Bakom den sataniska black metal-musiken döljer sig smarriga recept som du definitivt borde pröva. Kocken heter Brian Manowitz och han har hela tiden haft en plan med sitt sataniska matlagningsprogram:

– Tanken var att visa världen vad veganer äter, på ett så roligt som möjligt. Jag tror inte på exploateringen av djur överhuvudtaget. När det gäller black metal-delen kan man inte åkalla Satans essens in i matlagningen utan ett pentagram, säger Brian Manowitz i en intervju med ABC News.

När det gäller black metal-musiken är det många som fastnat för programmet på grund av de välskrivna låtarna. Brian arbetar till vardags som ljudtekniker och spelar i flera band.

Vi kan definitivt tänka oss att äta något från Vegan Black Metal Chef – samtidigt som vi lyssnar på ondskefull black metal. Så bara hur gott slutresultatet ser ut.

Den här virala videon på black metal-barnvakten har också rönt en hel del uppmärksamhet:

Andra läser också:

16 bevis på att Södermalm har Sveriges roligaste poliser

14 av de dummaste semesterklagomålen någonsin

11 orealistiska filmscenarion som alltid driver dig till vansinne

SENASTE NYTT!