Gör som kändisarna – spring The Color Run

Skit i tider och personbästa, när The Color Run går av stapeln i Stockholm 17 juni är det enda viktiga att ha roligt.

Nu kommer loppet Hollywoods stjärnor älskar till Stockholm!

Den 17 juni kan du springa årets roligaste och mest färgglada lopp på Södermalm i Stockholm. Kändisar som sprungit loppet som arrangeras världen över är bland andra Carly Rae JepsenNick Cannon – skådis, komiker, producent och tillika Mariah Careys ex-man och Jennie Garth (vem glömmer Kelly Taylor från Beverly Hills?!).

Inget fokus på prestation eller tid, bara ha kul! Samla ihop ditt kompisgäng och festa tillsammans genom banan, den som inte vill springa kan minst lika gärna gå.

Det finns bara två regler; var klädd i vitt vid starten och gå i mål täckt i färg. Garanterat Instagramvänligt!

När: 17 juni

Var: Tantolunden på Södermalm, Stockholm

Biljetter: KLICKA HÄR

The Color Run är ett globalt lopp som grundades 2011 med målet att föra samman människor och göra världen till en lyckligare, friskare plats. Loppet har som avsikt att skapa en upplevelse utöver det vanliga genom att erbjuda löpare ”The happiest 5K on the planet” (Världens gladast 5 kilometer). Globalt har över sex miljoner personer deltagit i The Color Run och i Sverige har loppet genomförts sedan 2012. I år är det siten Baaam som arrangerar loppet.

– Vi på Baaam brinner för att inspirera och engagera och det är vad The Color Run handlar om. Alla färger och former är lika välkomna, precis som hos Baaam. Det blir party hela dagen. Nu hoppas vi att alla som vill vara med hinner få tag i en biljett, säger Sara Grundberg, ansvarig utgivare för Baaam.

Psst! Just nu är det specialpris på biljetterna.

Foto: Baaam