Fiskporren är tillbaka – i tysk karpkalender

09 dec, 2014 
https://image.hant.se/cropped-hant_favicon_1-150x150.png.jpg?imageId=4943955&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687
Hänt
Nakna kvinnor – och fisk. Det är konceptet i den här märkliga kalendern från det tyska företaget Carponizer: "De som inte klarar av den här kalendern borde hellre köpa en fiskpinnekalender, där allt det smaskiga döljs under den krispiga paneringen".
Annons

Minns du debatten om “fiskporren” som rasade förra året? Det var efter att Tomas Gunnersson publicerat ett antal bilder från den danska fisketidningen Fisk & Fri på sin blogg Genusfotografen som internet hettade till.

På bilderna poserade nämligen olika tjejer med fiskar – helt nakna.

– Folk spyr, gråter och gapskrattar. Det är så himla lustigt att tänka på de här sportfiskeintresserade danska männen som kan tända på det här: en stor slemmig karp i knät på en kvinna, säger Gunnarsson i en intervju med Aftonbladet och fortsätter:

Men Fisk & Fri är inte ensam om att kombinera nakna kvinnor med fisk i allmänhet – och karp i synnerhet. Nu har nämligen det tyska företaget Carponizer som säljer fisketillbehör slagit till och lanserar nästa års kalender. På det här sättet:

carponizer4
Källa: Karpfenkalender 2015//Carponizer.
Recept.se Nyhetsbrev
carponizer
Källa: Karpfenkalender 2015//Carponizer.
Annons
carponizer3
Källa: Karpfenkalender 2015//Carponizer.
carponizer1
Källa: Karpfenkalender 2015//Carponizer.

På Amazon beskrivs kalendern så här:

Även detta år kommer Carponizers karpalmanacka/kalender. Det var ingen lätt uppgift att plåta de feta karparna – men vi klarade det i år igen! Den erotiska Karpkalendern för året 2015 är nu äntligen här. Under fotograferingen låg fokus på välbefinnandet av fiskarna och de söta tjejerna. De som inte klarar av den här kalendern borde hellre köpa en fiskpinnekalender, där allt det smaskiga döljs under den krispiga paneringen. Mäns hjärtan slår snabbare vid synen av kalendern … Vi ger dig 12 söta bilder att spana in och en kvalitet som är unik.

Annons

Och vi som trodde fiskporrsdebatten var över…

Missa inte de här artiklarna: 

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons