Elizaveta uppges vara Vladimir Putins hemliga kärleksbarn

Vladimir Putin, Svetlana Krivonogich och påstådda dottern Elizaveta.

Vladimir Putin ska ha ett hemligt kärleksbarn tillsammans med en tidigare städerska som numera är miljonär och äger ett nöjespalats, enligt nya obekräftade uppgifter.

Den ryska presidenten Vladimir Putin, 68, har ett utomäktenskapligt barn som föddes 2003, under hans första mandatperiod när han fortfarande var en gift man.

Åtminstone om man ska tro de obekräftade uppgifterna som rapporteras av ryska nyhetssajten Proekt vars avslöjande citeras av flera brittiska nyhetssajter, som Daily mail.

Den 17-åriga flickans mamma heter Svetlana Krivonogich, 45, och är andelsägare i en bank som har sanktioner mot sig i väst på grund av dess starka kopplingar till Putin, skriver The Sun.

Svetlana Krivonogich och Vladimir Putins påstådda dotter Elizaveta.

Svetlana Krivonogich och Vladimir Putins påstådda dotter Elizaveta.

Fotografier på flickan, som uppges heta Elizaveta Krivonogikh, har inte släppts, men en dataexpert, Hassan Ugail, på Bradford university centre for visual computing som har analyserat en bild åt nyhetssajten menar att hon är väldigt lik Vladimir Putin. Men han står inte listad som fader i födelsecertifikatet.

Hennes andranamn är dock Vladimirovna. Den ryska sajten som har storyn berättar att Krivonogich ofta följde med Vladimir Putin på flygresor under 1990-talet.

Idag är hon förmögen och har ett visst inflytande i banken Bank Rossiya och äger kultur- och nöjescentret Leningrad centre i Sankt Petersburg.

Enligt The Sun är det nya avslöjandet ett exempel på att oppositionella krafter siktar in sig på detaljer i Vladimir Putins privatliv, och att hans inre krets kan ha börjat läcka känslig information om honom.

Putin ska ha två döttrar sedan tidigare

LÄS MER: Detaljen i bilden på Trump och Melania väcker frågor

Svetlana Krivonogich arbetade tidigare i sitt liv som städerska och levde enkelt i Sankt Petersburg. Efter att ha träffat Putin ska hennes levnadsstandard ha ökat markant och hon flyttade in i ett lyxboende.

Vladimir Putin har fått frågan om sina kopplingar till Svetlana Krivonogich, som talespersonen Dmitri Peskov har svarat på med orden:

”Jag har fått frågor om det här efternamnet. Men jag har inte hört något och jag vet inget”.

En av journalisterna bakom reportaget har, enligt The Sun, förklarat på Twitter att de medvetet väljer att inte visa bilder på Putins påstådda dotter och att hon själv ska få avgöra om hon vill visa sig i offentligheten. De har också sökt Svetlana Krivonogich som ska ha sagt att hon inte kan bli intervjuad just då eftersom hon befinner i sig på ett tåg.

Vladimir Putin och Alina Kabajeva.

Vladimir Putin och Alina Kabajeva.

Putin var gift med Ljudmila Aleksandrovna Putina (numera Ljudmila Ocheretnaja) från 1983 till 2013. Ex-paret tros ha två gemensamma barn, Katerina och Maria. Även de barnen har länge varit närmast okända för allmänheten, skriver DN. I tio år har Putin sammankopplats med den 31 år yngre Alina Kabajeva, 37, som är före detta olympisk guldmedaljör i rytmisk gymnastik.

LÄS OCKSÅ: Nicole, 27, slutade med droger i 4 månader – se otroliga förvandlingen

LÄS OCKSÅ: Mikey, 19, föddes med manligt könsorgan – är nu gravid

Foto: TT, Vesti Rossiya & Sociala medier.

SENASTE NYTT!