Celeste, 23, får alla att jubla, men när hon berättar om sin lillebror bryter juryn ihop i tårar

"Talang"-deltagarens känslosamma ord om sin bror lämnar ingen oberörd.

Det är i kvällens “Talang” som deltagaren Céleste Domingos, 23, från Alby provar sina vingar. Hon drömmer om att bli artist, men var nära att ge upp sitt hopp eftersom alla sa till henne att musiken inte var något att satsa på. Att det var för svårt. Alla, utom en.

– Min lillebror har alltid varit den där som har sagt att “om du brinner för det, låt ingen stoppa dig”. Min lillebror sa “step up och ta tag i det”. Sen dess vet jag att det är musiken som pumpar mitt blod, säger hon i programmet och fortsätter:

– Det betyder allt för mig att stå här idag. Min lillebror har en otroligt stor del i att jag gör det. Vi är bästisar.

När Céleste går upp på scen och river av ett nummer med både jazz, r’n’b och hiphop kan ingen i publiken sitta still. Hela rummet reser sig och jublar, juryn skriker och jurymedlemmen Alexander Bard, 56, kastar sig upp på scenen för att hylla henne.

Då tar Céleste in sin lillebror på scenen och kramar honom.

– Jag står här genom honom. Han har stöttat mig hela vägen. Det är vi två. När musiken inte var en del av mitt liv, var han den som sa “kör hårt”, säger hon med tårar i ögonen.

Célestes känslosamma ord om sin lillebror får juryn att bryta ihop i tårar. LaGaylia Frazier, 56, hulkar så att hon nitekan prata och Bianca Ingrosso, 23, säger med tårar i ögonen att hon känner samma sak för sin lillebror Benjamin Ingrosso, X.

– Jag har exakt samma relation med min lillebror. Han är mitt allt. Det är han som tror på mig och jag tror på honom. Det här är så fint, det här är så viktigt. Jag blir bara jätterörd av dig, säger Bianca Ingrosso.

Celeste Domingos fick fyra ja – och gick vidare i “Talang”.

Céleste Domingos fick juryn att jubla.

Alexander Bard.

Bianca började gråta. 

Céleste berättade om sin bror. 

LaGaylia Frazier blev rörd. 

Célese och hennes bror. 

Céleste Domingos. 

LÄS OCKSÅ: Därför har Bianca blockerat sin egen bror: ”Så arg”

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgren förtvivlad efter Biancas besked

Foto: TV4

Senaste nytt