Björn Skifs ilska över orättvisan mot fattigpensionärer: ”Det är vedervärdigt”

19 jan, 2018 
AvLinda-Marie Nilsson
"De har varit med och byggt upp den så kallade välfärden".
Annons

Björn Skifs, 70, kunde ha gått i pension för flera år sedan, men ännu har artisten inte velat slutat jobba. Han är ständigt aktuell med nya turnéer och shower, där han spelar sina populära låtar runt om i landet, och trivs med att fortsätta arbeta.

Men trots att han själv inte ännu oroar sig över pensionen, så upprörs han av hur situationen ser ut för Sveriges fattigpensionärer idag. I en intervju med tidningen Expressen riktar han stor ilska mot orättvisan i samhället mot de gamla som har det dåligt ställt.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Ja, de som har varit med och byggt upp den här så kallade välfärden, och i dag är det knappt som att de överlever. Det är vedervärdigt! Det är det verkligen, säger han till tidningen.

Björn Skifs sätter ner foten och menar att den ekonomiska situationen för landets alla pensionärer måste bli bättre.

– Det är så konstigt att de viktiga grejerna tas det inte hand om – sjukvårdspersonal, lag och ordning-personal, lärare. Vad är det som händer?, säger han till Expressen.

Annons

Vi håller verkligen med Björn Skifs. Dela gärna artikeln med dina vänner om du också gör det.

Foto: IBL

Annons