Bilden på Donald Trump och Melania väcker frågor – ska de skiljas?

Donald och Melania Trump omgärdas av skilsmässorykten.
En nytagen bild tagen under en högtidsceremoni visar hur USA:s första dam går armkrok med en manlig soldat istället för med sin skandalomsusade make.
Slå på ljud

Det omtalade fotot togs vid Arlingtonkyrkogården i Virginia den 11 november då den federala helgdagen Veteran’s day firas i USA, för att hedra militärveteraner som har tjänat i landets väpnade styrkor.

Melania Trump, som är USA:s första dam fram till den 20 januari 2021, valde att gå i armkrok med en manlig soldat och delade också senare paraply med honom när det regnade. Detta istället för att gå nära sin utskällda make, president Donald Trump.

Melania Trump i armkrok med soldat.

Melania Trump i armkrok med soldat.

Enligt brittiska The Sun finns det dock vittnesmål om att Melania Trump behövde hjälp med balansen eftersom marken var blöt. Men fotografiet sprids över världen strax efter att en tidigare medhjälpare hävdat att Melania Trump ”räknar varje minut” tills Donald Trump lämnar Vita huset, för att hon ska kunna skilja sig från honom.

Skilsmässoryktet om Donald Trump och Melania har funnits länge

Källan i fråga är stjärnan från realityprogrammet The apprentice, Omarosa Manigault Newman, som också har arbetat åt Donald Trump.

– Ifall Melania skulle försöka med den ultimata förnedringen att skiljas från honom medan han är president skulle han hitta ett sätt att straffa henne, säger Omarosa Manigault Newman, som är en i raden av personer som har skrivit bok om Donald Trump.

LÄS MER: Porrstjärnans nya liv – 3 år efter sexbråket med Trump

Manigault Newman har tidigare hävdat att presidentparet har ”ett väldigt märkligt äktenskap”. Hur pass färska uppgifter Omarosa Manigault Newman har är oklart, med tanke på att hon fick sparken av Donald Trump i december 2017.

– Jag är försiktig med att kommentera dynamiken i andra människors äktenskap eftersom du aldrig vet vad som sker bakom stängda dörrar. Men jag har känt det här paret sedan de började dejta, säger Omarosa Manigault Newman och fortsätter:

– Vad jag har observerat de senaste 17 åren skulle få ditt huvud att snurra. Ibland gillar de varandra men ibland äcklas hon av honom, säger Manigault Newman, enligt brittiska The Sun.

I augusti spreds en video där Melania Trump vägrade hålla Donald Trump i handen när de skulle kliva av flygplanet Air force one. Men den gången diskuterades det ifall hon drog handen till sig för att hon försökte rätta till sin fladdrande klänning eftersom det blåste.

Det finns också en bild som tagen strax därefter och både Donald Trump och Barron Trump håller den första damen i handen. I april 2018, i samband med att Frankrikes president Emmanuel Macron besökte Vita huset, är det betydligt tydligare hur Donald Trump får kämpa för att få hålla sin fru i handen, och slutligen lyckas.

Det rörliga materialet sändes i MSNBC och spreds på Twitter.

LÄS MER: Iris, 80, om vilda sexlivet med 45 år yngre maken

LÄS MER: Lilla Jönssonligan-skådis plötsligt död – mamman talar ut om sorgen

Foto: TT

SENASTE NYTT!