Anastasia, 30, har världens största kinder – får kritik

Anastasia, 30, har förändrat sitt ansikte med fillerinjektioner.
Hon tror att hon har världens största kinder – som hon vill ska bli ännu större.

Instagram-modellen Anastasia Pokreshchuk har lagt en summa som motsvarar omkring 17 000 svenska kronor på att förstora sina kinder med hjälp av fillerinjektioner.

Uppenbarligen finns det en och annan som vill följa med på hennes ”resa” att förstora denna del av ansiktet, med tanke på att hon har hela 232 000 följare på Instagram.

– Du skulle kunna tro att kinderna är för stora men jag tycker de är lite små. Jag måste bättra på dem igen snart, säger hon enligt brittiska Daily star.

Anastasia vill ha större bröst

Anastasia som är från ukrainska Kiev fick sin första injektion i kinderna när hon var 26 år. Nu ska hon ha tappat räkningen över hur många injektioner hon har fått.

– Efter att jag fick injektionerna och såg förändringarna så förälskade jag mig i mina kinder. Jag älskar dem och jag vill att de ser ut så här och jag är väldigt lycklig, säger hon och fortsätter:

– Regelbundet injicerar jag andra delar av mitt ansikte på egen hand, säger hon och konstaterar att hon fattar att andra tycker att kinderna ser konstiga ut. Men att han inte har några problem med det.

Utöver fillerinjektionerna i läppar och andra delar av munnen har hon behandlat sin panna med botox. Trots alla behandlingar är Anastasia Pokreshchuk inte helt nöjd med sitt utseende och överväger plastikoperationer för att bli kurvigare, enligt Daily Star.

LÄS MER: Därför vill de se ut som mänskliga dockor

Främst vill Anastasia ha större bröst.

Hon är drabbad av en del näthat, förklarar hon.

– Det har funnits folk som har kallat mig för en ful hagga och att jag borde ta mitt eget liv. Men när jag ser det så skrattar jag åt det, säger hon enligt brittiska Mirror.

Hon medverkade i brittiska morgonprogrammet This morning i juli. Där berättade Pokreshchuk att hon har lärt sig att injicera sig själv genom att se videor på internet. Hon avslöjar också att hennes mor inte uppskattar behandlingarna.

– Mamma tycker det här är lite galet. Men vad ska hon göra?

I programmet medverkar plastikkirurgen Alex Karidis som anser att det är olämpligt att injicera sig själv med fillerinjektioner.

– Det är galenskap att injicera fillers på egen hand. Det här oroar mig, säger han.

LÄS MER: 2-åring dog när hon drack rengöringsmedel – mamman varnar andra

LÄS MER: Nicole, 42, fejkade cancer – levde lyxliv för bidragspengar

Foto:

SENASTE NYTT!