8 män vi har svårt att se som Mr Grey

8 män vi har svårt att se som Mr Grey

"Fifty shades of Grey" går som tåget på världens biografer och Jamie Dornan sätter många hjärtan i brand i sin roll som Christian Grey. Här är åtta män som kanske inte skulle ha lyckats lika bra med att charma biobesökarna.

“Fifty shades of Grey” har fått både kritik och enstaka hyllningar – men framför allt har filmen helt tagit över våra Facebook-feeds senaste veckan. Om det inte har varit våta drömmar om Charlie Hunnam i huvudrollen så har det varit parodiversioner på den ursprungliga filmen.

Vi på Hänt slog då våra huvuden ihop och funderade på vilka man absolut inte skulle kunna se i huvudrollen som Mr Grey. Vi kom upp med åtta namn som av olika anledningar inte känns klockrena som en sexgalning från överklassen och satte dem i sexuellt laddade situationer.

Här är resultatet.

Fler roliga listor:
17 tatueringar som fått oss att ge upp hoppet om 2015
29 foton som inte riktigt är vad de ser ut att vara
21 pinsammaste försöken till high five någonsin

1. Jan Björklund

bdsm1

Bilden är ett montage.

Folkpartiledaren och den förre utbildningsministern Jan Björklund har ett rykte om sig att vara militärisk – so far so good när det kommer till att piska på folk. Men i och med att det här är mannen som gett underpresterande PISA-rapporter och surmulenhet ett ansikte har vi svårt att se honom som en kinkster. Nej tack till Jan Grey.

2. Ernst Kirchsteiger

bdsm2

Bilden är ett montage.

Hela Sveriges mysfarbror Ernst Kirchsteiger må vara en härlig man med hammaren i hand – men som en BDSM-galen sexmissbrukare har vi svårt att se honom. Fortsätt med det du gör Ernst – någon daddy blir det nog aldrig av dig.

3. Alex Schulman

bdsm3

Bilden är ett montage.

Podprofilen och förre Stureplansmobbaren Alex Schulman är förvisso van att slå under bältet men i sin nya profil som svår författare och med känslorna utanpå kroppen tror vi inte att Alex skulle göra ett vidare bra jobb med att smiska upp kvinnor i brygga.

4. Sean Banan

bdsm4

Bilden är ett montage.

Vem kan inte gilla Sean Banan? Ingen! Men Bananen uttrycker snarare spex och humor än snusk och kroppsvätskor. Vi kryper gärna upp i Seans famn och myser lite men att bli kopplade och dominerade låter vi någon annan ta hand om.

5. Stefan Löfven

bdsm5

Bilden är ett montage.

Sveriges statsminister och ledaren för Socialdemokraterna styr och ställer i landet. Och även om vi tänder till lite extra på makt så känner vi att Stefan Löfven gör sig bättre som förhandlare än master. Nej Stefan, fortsätt med politiken och låt Jamie Dornan hålla i bioduksdominerandet.

6. Michael Cera

bdsm6

Bilden är ett montage.

Världens yngsta 26-åring Michael Cera är pojken som till utseendet aldrig riktigt växt upp. Vi vill rufsa honom i håret och nypa honom i kinderna – men har extremt svårt att se hur den här lille pojken skulle få det att snigla till på samma sätt som “Fifty shades”-orginalet Jamie gör.

7. Runar Sögaard

bdsm7

Bilden är ett montage.

Sveriges mest kände pastor och präst har bevisat att han både kan ge livsråd och skjuta vilt från fönstret – men Runar Sögaards BDSM-kunskaper är inget vi har hört om. Man vet ju aldrig hur det ligger till med saken men vi har svårt att se oss lämna norrmannens lya med några stolta blåmärken.

8. Angus T. Jones

bdsm8

Bilden är ett montage.

Lillkillen från “2 och 1/2 män” har gått och blivit stor – på köpet har han också blivit tokreligiös. Klart det finns något eggande med en snuskig pastor men Angus avsaknad av sexuell charm och hans amish-skägg gör att det blir tack men nej tack.

Fler roliga listor:

17 tatueringar som fått oss att ge upp hoppet om 2015

29 foton som inte riktigt är vad de ser ut att vara

21 pinsammaste försöken till high five någonsin

FRÅN FÖRSTASIDAN