14 typer av bästisar som vi alla har haft

Många har flera BFF:s – bästisen från barndomen som fortfarande känns som en nära vän, din gymnasiehomie som hängde med på alla "första gången"-händelser, festkompisen som du jämt har superroligt med...listan kan göras lång!

1. Hon från Instagram

Ni har aldrig träffats eller talats vid. För att vara ärlig vet hon inte ens att du finns. Du, däremot, har koll på vilket café som är hennes favorit, när hon gifte sig och hur hennes lägenhet ser ut (precis som din stil!). Du är SÄKER på att ni skulle vara de bästa av bästa kompisar… Om hon bara kände till dig. (Hej Jennifer Lawrence!)

2. Hippie-bästisen

Den här tjejen bär hårband över pannan och fjädrar i sina öron. Hon är katastrofal på att planera (”Vi kan väl se vart vinden vänder?”) och förstår inte varför du blir förbannad när hon är 30 minuter sen till er middag och har, än en gång, med sig ett nytt djur hon behöver ta hand om.

hippie

3. Barndomsvännen

Du varnar ständigt människor för att ni har känt varandra hela livet innan de träffar henne. Varför? För att du antingen har förändrats radikalt i vuxen ålder jämfört med hur du var som barn eller för att hon har massor av pinsamma historier att berätta om dig. Men det bästa? Ni har massor av charmiga #tbt-bilder att titta på!

4. Tvillingen

Ni ser likadana ut, ni talar likadant, ni har samma klädstil. När ni vistas i samma rum händer det att människor säger fel namn till er.

5. Din raka motsats

Du är blond, hon är brunett. Hon är full av tatueringar, du har knappt ett är. Ni har ingenting gemensamt, ändå fungerar ni perfekt med varandra.

LÄS OCKSÅ: 13 exempel på hur jobbiga dina kompisar blir på fyllan

6. Hon som alltid har myror i brallan

En löprunda, shopping, en fotouställning; hon är med på allt! Det här är tjejen du ringer när du vill göra något kul eller spännande. Men hey – fråga inte om hon vill ses på en söndag för att chilla. Hon är inte den typen av tjej.

7. Le chic

Den här tjejen dricker drinkar på chica hotellbarer, äter på dyra restauranger och shoppar exklusivt. Hon bär alltid snygga kläder och pratar om märken och händelser du bara halvt känner till.

emma-roberts

8. Partypinglan

Men vänta… Hur är hon egentligen när hon är nykter? Känner ni ens varandra?

9. Charlotte York-bästisen

Hennes garderob är helt i pastell, hon är politiskt korrekt, något konservativ och relativt lugn. Hon blir rasande när du berättar om din blöta kväll och hur du tappade bort nycklar och har minnesluckor – men hon är också den som ger dig en perfekt kur för bakfylla och hjälper dig på benen igen.

10. Den äldre väninnan

Hon är ett antal år äldre, men för att vara ärlig är det ingenting någon av er märker av. Förutom när ni diskuterar musik eller filmer och kommer återigen på att den filmen du älskade som barn kom ut när hon gick i högstadiet…

11. Arbetskamraten

Det är omöjligt att genomlida en dag på jobbet utan henne vid din sida. Ni skickar säkert 50 mail till varandra under dagens gång där, om vi ska vara ärliga, det mesta är rent skvaller. Ni har aldrig umgåtts utanför jobbet men det känns helt okej. Det skulle ju snarare kännas konstigt… Hon är ju din arbetskompis!

12. Distanskompisen

Ert sätt att kommunicera är uteslutande via FaceTime och sms – och du är helt okej med det! Ni kan prata i telefon i timmar och du kan berätta allt för henne för att… Låt oss vara ärliga, hon är inte hemma och kan döma dig ändå.

13. Gay-polaren

Ni skvallrar om killar men kommer aldrig att bråka över dem. Han är den som ger dig en ärlig åsikt om blusen du funderar på att köpa, är det perfekta brunchsällskapet och kommer aldrig att överösa dig med östrogendrama.

14. Syskonet

Det spelar ingen roll hur mycket ni bråkar eller irriterar er på varandra. Hen känner dig bättre än någon annan, teamar upp med dig mot era föräldrar och finns där för dig oavsett vad.

kardashians

LÄS MER: 14 otroligt jobbiga situationer som bara tjejer förstår

SENASTE NYTT!