14 av de dummaste semesterklagomålen någonsin

Det är knappt vi tror det, men det här är faktiskt helt seriösa klagomål som har inkommit till researrangören Thomas Cook.

1. En afrikansk turist klagade över att åsynen av en uppenbart upphetsad elefant förstörde hans smekmånad, eftersom den fick honom att känna sig “otillräcklig”…

2. “Vi köpte Ray Ban-solglasögon för fem euro av en gatuförsäljare, men de visade sig vara fejk.”

Källa: Giphy.com

Via: Giphy

3. “I broschyren stod det “Inga frisörer på hotellet”. Vi är frisörlärlingar och vi tror att de fått reda på det för de lät oss vänta extra länge på service.”

4. “Vi åkte på semester till Spanien och hade problem med taxichaufförerna. De var alla spanska.”

5. “På min semester i Goa i Indien upptäckte jag till min förfäran att nästan varje restaurang serverade curry. Jag tycker inte om stark mat.”

Via: Giphy

Via: Giphy

6. “Stranden var för sandig.”

7. “Sanden såg inte ut som på bilderna i broschyren. Broschyren visar vit sand, men den var gul.”

8. “Det är ren lathet av de lokala handlarna att stänga butikerna på eftermiddagen. Jag behövde ofta handla under “siestan” – den borde vara förbjuden.”

9. “Ingen berättade för oss att det skulle vara fisk i vattnet. Barnen blev rädda.”

10. “Broschyren utlovade ett fullt utrustat kök – ändå fanns det ingen äggdelare.”

Via: Giphy

Via: Giphy

11. “Det tog oss nio timmar att flyga hem från Jamaica till England. För amerikanerna tog det bara tre timmar att flyga hem. Det verkar orättvist.”

12. “Det borde vara förbjudet att sola topless på stranden. Det var mycket distraherande för min man som bara ville få koppla av.”

Via: Giphy

Via: Giphy

 13. “När vi var i Spanien var det för många spanjorer där. Receptionisten pratade spanska, maten var spansk. Ingen hade berättat för oss att det skulle vara så många utlänningar där.”

14. “Min fästman och jag bad om att få ett rum med två enkelsängar, men istället fick vi ett rum med dubbelsäng. Nu kräver vi ersättning för att jag blev gravid. Det hade aldrig hänt om ni hade gett oss det rum som vi hade bokat.”

Källa: Giphy.com

Via: Giphy

Andra läser också:

11 anledningar till att vi älskar att hata charter

14 djur som har fått nog av sina ägare

12 citat av Blondinbella vi bara vill glömma

SENASTE NYTT!