12 tecken på att du dejtar ett svin och måste dumpa honom

Är du osäker på om killen som du dejtar är Mr Right eller Mr Wrong? Gå igenom den här listan punkt efter punkt och ta reda på om han är kär i dig eller bara leker med dina känslor. Överensstämmer fler än 2 av dessa 12 varningssignaler in på honom så är han ett svin och du måste dumpa kräket!

Dessa 12 sviniga saker är typiska för killar när de inte är kära tjejen som de dejtar – utan bara vill ha sex med henne. Om de här beteendena stämmer in på din kille så är det dags att göra slut och gå vidare.

1. Det tar flera timmar – ibland dagar! – innan han svarar på sms

Exempel: Du har smsat “Hej snygging, ses på en promenad ikväll?” och han svarar ett dygn senare – eller inte alls.

Om det tar tid innan han svarar på sms, fastän har är ledig och/eller varit aktiv på sociala medier, så betyder det att du inte är viktig för honom. Gör slut innan han gör det!

sms-dumpa

Via: Giphy

2. Han ringer aldrig

Exempel: Det är alltid du som ringer honom. Om han mot förmodan hör av sig så är det på sms och ofta något i stil med “Pallar du köpa kondomer eller?”.

En kille som är kär i dig ringer dig bara för att prata, eller smsar för att höra hur du mår. Om han inte vill prata med dig och lära känna dig så vill han inte bli din pojkvän heller. Hör aldrig av dig mer!

han-ringer-inte

Via: Giphy

3. Han ringer och smsar – men bara efter midnatt på fredagar och lördagar

Exempel: Du får ett sms klockan 02.43 och det står “Chaa chaa vad gör du?”.

Han smsar inte dig på väg ut från klubben för att han vill gifta sig och skaffa barn. Får du DESSUTOM betala taxin hem så är han en jubelidiot. Radera hans nummer, ta bort honom från Facebook och varna andra för kräket!

dumpa2

Via: Giphy

4. Han bjuder inte ut dig på dejt

Exempel: Ni har “dejtat” i flera månader men han har aldrig föreslagit en middag, ett besök på ett museum eller en fika. I stället ses ni alltid hemma hos honom över en pizza.

Den sorgliga sanningen är att han inte är kär i dig utan bara vill ligga. Tar han inte initiativ till att göra roliga saker tillsammans så ser han ingen framtid med dig. Du måste dumpa och gå vidare!

inte rattvist

Via: Giphy

5. Han presenterar inte dig för vänner och familj

Exempel: Ni har träffats i fem månader och du vet vad hans kompisar heter och är införstådd i diverse familjekonflikter. Men du har aldrig träffat någon av dem!

Om han inte stolt visar upp dig för sina närmaste så är du inte flickvänsmaterial för honom. Detta är en regel och inget undantag! Sluta hoppas och gör slut med tönten!

dumpa_honom

Via: Giphy

6. Ni ses bara hemma hos honom

Exempel: Om du föreslår att ni ska hänga hemma hos dig så drar han sig ur och ställer in.

Om han inte ens orkar åka hem till dig för att umgås så kan du dumpa honom direkt och gå vidare! Han är ett solklart svin!

duma-svinet

Via: Giphy

7. Han pratar om andra tjejer med dig

Exempel: Ni ligger bakfulla och gosar i sängen och plötsligt säger han: “I går snackade jag med en tjej som hette Maja, hon var verkligen kul och snygg!”.

Om han pratar om andra tjejer på det här sättet så betyder det att han fantiserar om att ligga med dem – vilket i sin tur betyder att han är en idiot och förtjänar att få höra det innan du packar väskan och sticker.

idiot.y

Via: Giphy

8. Han pratar bara om sig själv

Exempel: Ni är ute på en drink och hela kvällen pratar han om “omorganisationen på banken” men han ställer inte en enda fråga om dig eller ditt jobb.

Om han babblar på om sitt jobb, sina vänner och sina problem men aldrig frågar dig om någonting så vill han inte ha något seriöst med dig. Högst antagligen är han inte bara ett svin – utan en narcissist också! Dumpa!

what

Via: Giphy

9. Han säger att han “inte redo” att binda sig

Exempel: Du berättar att du är kär i honom och han svarar att han gillar dig och vill ha sex med dig men att han måste “jobba med sig själv”.

Sanningen är att han visst är redo för romantiska söndagsbruncher, biomys och bygga IKEA-möbler. Men inte med dig! Om du inte lämnar honom nu så kommer han att göra slut när han träffat “den rätta!”

ring-inte

Via: Giphy

 10. Han vill att du rakar underlivet

Exempel: Mitt under sexet säger han typ “De flesta tjejer brukar ju raka sig…” och tittar äcklad på din älskade, hårbeklädda vagina.

Dumpa! Dumpa! Dumpa! Han är en idiot. Om du tillhör dem som inte rakar fittan och ändå inte får njuta av göttigt oralsex så lämna honom, lämna honom NU!

Via: Giphy

Via: Giphy

11. Han umgås hellre med sina vänner än med dig

Exempel: Ni har inte träffats på en vecka eftersom han har spelat FIFA med sina kompisar.

Antagligen känner han att ni inte har så mycket gemensamt men vill ändå fortsätta ligga med dig. Är han intresserad av dig på riktigt så längtar han efter att umgås med dig och prioriterar dig i sitt schema! Du är värd någon bättre än honom!

llllll

Via: Giphy

12. Han tycker att kvinnor är sämre än män

Exempel: Ibland säger han sviniga kommentarer som “tjejer är så ologiska” eller  “du är bara arg på mig för att du har mens” eller “tjejer bryr sig bara om smink”.

Om din kille säger den här typen av nedsättande kommentarer så kan han ta sina kvinnohatande, rasistiska fotbollshuliganer till vänner och DRA ÅT HELVETE. I helvetet kan de ruttna tillsammans medan de sitter och muttrar om hur “tokiga” feminister är.

barbie-dumpa

Via: Giphy

Stämmer påståendena ovan in på killen som du dejtar?

Ring upp svinet och säg att du inte tar sådan här skit! Du är värd någon bättre än honom! Mr Right finns där ute någonstans och medan du väntar på honom så njut av att vara snygg, sexig och singel!

Sluta deppa – börja peppa!

Andra läser också:

12 tecken på att du är kär

18 situationer du som evig singel känner igen dig i – nummer 5 är en klassiker

15 anledningar till att en flaska vin är den bästa terapin