Viktor Frisks stora oro inför ”Let’s dance” – efter sin medverkan i Melodifestivalen

Viktor Frisks stora oro inför ”Let's dance” – efter sin medverkan i Melodifestivalen
Viktor Frisk var en av alla finalister i årets Melodifestival, men han är också en av alla tävlande i den kommande säsongen av ”Let's dance” på TV4. Nu berättar han om sin oro inför vad som komma skall.
Annons

Någon som just nu har ett hektiskt schema är Viktor Frisk, 23. Samtidigt som han stod i final i Melodifestivalen – presenterades  han även som en av deltagarna i vårens ”Let’s dance”. Därför har han inte hunnit öva på dansen lika mycket som de andra deltagarna i årets säsong.

Men hans största oro handlar inte om sig själv, utan om hans danspartner Linn Hegdal.

– Jag är lite orolig för Linns skull. Men hon har sagt såhär att ”vi kommer att sätta det, det är ingen fara”, säger Viktor till Hänt och fortsätter:

– Jag vet ju att jag jobbar bäst under press, så när vi väl börjar igen när Melodifestivalen är slut så finns det ju inget annat i mitt huvud än att lära mig att dansa och sätta det.

Men Linn där emot verkar inte vara särskilt orolig. Hon tror att det kommer att går bra trots Viktors tidigare frånvaro.

– Nu pausar vi så att han får bli supernöjd med mello och sen kör vi dubbla pass. Så det känns hur bra som helst, sa Linn innan finalen.

– Hon kommer att köra med mig. Men det är bra, jag behöver någon som kör med mig, svara Viktor då.

Här är alla medverkande i årets säsong av ”Let’s Dance”:

Annons

Foto: Stella Pictures

Dela på:
Annons
Laddar