Viktor Frisks romansbesked i Let’s dance: ”Hon är jättefin”

Viktor Frisks romansbesked i Let's dance: ”Hon är jättefin”
I vårens ”Let's dance” kommer Viktor Frisk att tävla tillsammans med danspartnern Linn Hegdal, och enligt honom själv är det inte helt omöjligt att det kommer att slå gnistor mellan dem...
Annons

Viktor Frisk, 23, som tillsammans med Samir Badran, 27, utgör artistduon Samir & Viktor, är klar för årets säsong av ”Let’s dance”. Han tävlar ihop med dansaren Linn Hegdal som är ny i sammanhanget.

Annons

Varken Viktor Frisk eller Linn Hegdal har flickvän eller pojkvän, och att dessa två skulle kunna bli årets kärlekspar i Let’s dance är inte helt omöjligt – i alla fall inte om man ska tro Viktor.

– Hon är jättefin. Vi har en extremt bra connection. Hon är faktiskt en av få som jag hade velat dansa med av de som är med. Jag gillar att hon är skånsk. Och sen att det är lite jävlar anamma i henne. Hon sätter mig på plats, säger han till Hänt och fortsätter:

– Ja, klart jag kan tänka mig att dejta Linn.

Annons

Viktor Frisk om sitt kärleksliv

I fjol dansade hans artistkollega Samir tillsammans med Sigrid Bernson, ett danspar som under säsongen inte bara lärde sig att behärska olika danssteg – utan blev även ett par. Viktor vill inte påstå att han och Linn kommer att upprepa den historien, men stänger heller inga dörrar.

– Jag har ingen aning, det går liksom inte att tänka på det när man har haft så mycket annat. Men den som lever får se, det kan säkert hända.

Kommer ni säga om ni dejtar eller vara lika hemlighetsfulla som Samir och Sigrid förra året?

– Jag och Linn kommer nog vara ganska transparenta isåfall, haha…

I augusti 2016 berättade Viktor Frisk i ett känsloladdat inlägg på Facebook att han är bisexuell, men att han aldrig velat göra en stor grej av sin sexuella läggning.

– Jag skulle aldrig göra en stor grej av detta. Känner inte att det spelar så stor roll egentligen. Men jag gillar både tjejer och killar. Jag är född till den jag är. Alla människor förtjänar att älska precis vem dom vill och så även jag, skriver artisten och modebloggaren.

HETAST PÅ HÄNT TV: Samir och Viktor svarar på intima frågor

Här är alla tävlande i årets ”Let’s dance”:

Foto: IBL

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…