Viktor Frisks nya besked efter kärleksavslöjandet

Viktor Frisk är singel
Viktor Frisk avslöjade i somras att han träffade någon speciell. Nu kommer nästa kärleksbesked.
Annons

Viktor Frisk, 22, utgör den ena hälften av popduon Samir & Viktor. Han är influencer, författare, föreläsare och nyligen debuterade han som skådespelare i filmen Ring mamma som har premiär i slutet av året.

Trots att han syns mycket i offentligheten och gärna delar med sig av sitt privatliv på sociala medier så finns det en sak han sällan pratar om – sitt kärleksliv. Anledningen är att han helt enkelt vill hålla vissa delar av sitt liv privat. I våras tävlade han i Let’s dance, och genast uppstod romansrykten kring Viktor och hans danspartner Linn Hegdal. Paret dementerade dock uppgifterna och Viktor sa då att han inte hade tid med kärlek.

Annons

– Jag tycker synd om den människan som skulle bli kär i mig men aldrig se röken av mig, sa han då.

Viktor Frisk avslöjade kärleken

I somras avslöjade han dock på Instagram att han hade träffat någon. Vem personen var höll han hemligt, men när en följare frågade om han var singel gav Viktor ett mystiskt svar:

”Ja men inte sökande. Träffar en person som jag hänger med ibland men just nu trivs jag med att ha det så”.

Nu verkar det dock som att den relationen är över. I en Instagram story frågar en följare återigen om Viktor är singel, och den här gången är svaret tydligt.

”Jag är singel. Jag har bestämt mig för att jobba arslet av mig nu i 5 år och så får kärleken komma när den kommer. Tänker inte leta efter någon!”

Han skriver att han i stället ska fokusera på sig själv framöver och även satsa hårt på sin karriär:

”Då får tyvärr inte kärlek plats förrän den är äkta”.

Foto: IBL/Eero Hannukainen

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…