Viktor Frisk skadad timmar innan inspelning – vädjar om hjälp: ”Akut!”

Viktor Frisk slog ut en tand ett dygn innan sin resa.
Viktor Frisk var redo att ge sig iväg på sitt livs äventyr – att med segelbåt korsa Altanten. Men bara 24 timmar innan avgång var olyckan framme.
Annons

Imorgon mönstrar Viktor Frisk, 23, på en segelbåt för att tillsammans med Anna Lindberg ,37, Markus Aujalay, 47, Peter Magnusson, 44,Thomas Wassberg, 62, och Agneta Sjödin, 51, för att segla över Atlanten. Färden ska gå från Las Palmas, på Gran Canaria, till ön St Martin i Västindien.

Hela den 500 mil långa resan beräknas ta tre veckor att genomföra och kommer att filmas av ett tv-team. Det hela kommer att sändas på Kanal 5.

Annons

Viktor Frisk har tidigare berättat att hans adhd kan göra det svårt att tillbringa flera veckor på en båt.

– Första dagarna kommer jag nog känna att jag fortfarande är väldigt stressad. Det kanske kommer kännas lite som ett fängelse. Sedan hoppas jag hitta ett lugn, har Viktor Frisk berättat för Aftonbladet.

På Atlanten är det si och så med mottagning så Viktor Frisk kommer också att få vara utan sin mobiltelefon, något han dock inte är särskilt orolig för.

– Jag har bara varit utan min telefon max två dagar i sträck sedan jag var sjutton år så det kommer bli lite speciellt. Min hjärna kommer nog tycka att det är super att få vila, säger Viktor Frisk.

Ber följarna om hjälp

Men precis innan det är dags för avfärd till Gran Canaria var olyckan framme. På Instagram ber Viktor Frisk sina följare om akut hjälp. Han har nämligen slagit ut en bit av en tand – bara ett dygn innan resan.

Akut! Jag har slagit ut en bit av min framtand. Behöver en tandläkare till Arlanda kl 8:00. Snälla, kan någon hjälpa mig”, skriver han på Instagram.

Han lägger också ut en bild på den utslagna tanden, ett hörn av hans framtand.

Slog ut halva tanden 24 timmar innan atlanten”, skriver Viktor.

Huruvida Viktor hann få sin tand lagad framgår inte, men enligt hans Instagram kom han i alla fall på flygplanet i tid.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…