Viktor bekräftar Samir och Sigrids romans: ”Passar ihop”

Viktor bekräftar Samir och Sigrids romans:
Samir Badran och Sigrid Bernson kysstes framför kamerorna i finalen av "Let's dance", men hittills har de inte velat bekräfta att de är ett par. Nu avslöjar i stället Samirs vän, Viktor Frisk, deras romans. – Jag vet att det är något mellan dem, säger han.
Annons

Under hela våren har hela Sverige ställt samma fråga: Är Samir Badran, 26, och Sigrid Bernson, 28, ett par efter ”Let’s dance”? Så sent som i fredags, när finalen gick av stapeln i TV4, valde tv-profilerna att kyssa varandra framför kamerorna i direktsändningen.

Annons

Efteråt kallade Samir händelsen för en ”segerkyss”, samtidigt som Sigrid valde att avslöja för Hänt att de båda valt att vänta med att visa några känslorna till finalen.

– För mig är det viktigt att vara professionell. Vi jobbar ju ihop då är det viktigt att hålla kärleken utanför jobbet, det här är ju mitt jobb liksom, sa hon då.

Annons

Trots kyssen har tv-profilerna dock inte velat bekräfta att de är ett kärlekspar. Men nu sjunger i stället Samirs parhäst, Viktor Frisk, 22, ut om vännens relation. I TV4:s ”Nyhetsmorgon” bekräftar han att Samir och Sigrid har en romans.

– Jag vet att det är något mellan Samir och Sigrid. De är så snygga ihop. Kolla hur glad Samir blev när han fick pussa Sigrid i ”Let’s dance”, han älskar det. Samir och Sigrid passar så jäkla bra ihop. Hon är riktigt snäll mot honom också, säger Viktor Frisk i tv-programmet.

Också på Instagram hyllar Viktor sin väns nya relation.

Annons

”Samir, du förtjänar all lycka i världen, så kul att se dig och Sigrid och hur lycklig du är med henne!”, skriver han.

Samir Badran medverkade också i TV4:s ”Nyhetsmorgon” i helgen, men var fortfarande hemlighetsfull kring sin relationsstatus. Samtidigt passade han på att skicka en gullig hälsning till Sigrid Bernson.

– Det är det sjukaste jag gjort i mitt liv, att vara med i ”Let’s dance” och att träffa Sigrid. Eller att träffa henne kanske inte är det sjukaste, men det var väldigt, väldigt trevligt. Hon är helt sinnessjukt snygg. Vi har sjukt kul med varandra och hon har fått mig att utvecklas mycket som person, säger Samir.

När Samir Badran sedan får frågan ”Är du kär i Sigrid, älskar du henne?” av programledaren  Jenny Alversjö, 43, blir han ställd.

– Jag tycker om henne, det är klart. Jag får jämt den här frågan och jag vet inte vad jag ska säga. Sigrid accepterar mig för den jag är, hon dömer mig inte, hon tycker att jag är en skön person som jag är. Hon är bra, säger han.

Foto: IBL

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…