Viktor avslöjar sanningen om flirten med Ellen: ”Hånglade”

Viktor avslöjar sanningen om flirten med Ellen:
Romansryktena har florerat sedan i somras. Nu avslöjar Viktor Frisk sanningen om relationen med Ellen Bergström. – Vi hånglade faktiskt med varandra när vi var nere i Kroatien, säger han.
Annons

Det var i somras som ett romansrykte mellan Viktor Frisk, 22, och Ellen Bergström, 27, började florera i sociala medier. Efter att Ellen i juni publicerat en bild på Viktor när de ligger i sängen tillsammans och sedan firade midsommar ihop, fylldes kommentarsfältet av nyfikna följare.

Annons

”Är ni ihop”, undrade en följare på Instagram.

” Ni skulle passa bra ihop”, skrev en annan.

Viktor Frisk förnekade då att det skulle röra sig om en flirt och menade att han och Ellen är ”som syskon”.

– Ellen och jag är som syskon och har varit det sen 13-årsåldern, typ. Jag ser upp till henne som min syster och bästa vän, sa han då till Hänt.

Annons

Men nu avslöjar Melodifestivalen-stjärnan att det faktiskt har hänt mer kärleksfulla saker mellan honom och Ellen. I podcasten ”Tankar med”, som drivs av Daniel Redgert, 26, avslöjar Viktor Frisk att han och Ellen så sent som i somras hånglade med varandra.

– Vi hånglade faktiskt med varandra när vi var nere i Kroatien på en surfarresa i somras, på typ ”Bom bom beach” eller vad det heter, säger han i podcasten.

Däremot håller Viktor fast vid att han och Ellen bara är vänner, och att det inte har hänt något mer mellan dem.

– Vi är bästa vänner. Vi kommer typ från samma ställe och är för bra kompisar, säger han i podcasten.

Foto: IBL

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…