Viktor Frisk: ”Jag lider fruktansvärt”

Viktor Frisk:
Viktor Frisk har flera hemligheter och i ett blogginlägg, delar han med sig av sina "10 saker ni inte visste om mig".
Annons

Bloggaren och ena halvan av artistduon ”Samir och Viktor”, Viktor Frisk, 21, har gjort ett blogginlägg där han listar upp saker om honom själv som inget riktigt vet. Bland annat går det att läsa:

– När jag var liten så var jag besatt av bland annat pooler och gräsklippare. Under min gräsklippsperiod så tvingade jag mina föräldrar att åka på mässor där det såldes gräsklippare eller att åka till sådana butiker. Sedan var de tvungna att lyfta på gräsklipparna så att jag noggrant kunde studera motorn och knivarna som ju såg olika ut beroende på modell.

Annons

Dessutom har han fobi för en sak:

– Jag lider av en fruktansvärd råttfobi! Det blev ju inte bättre av de nyheterna som nådde mig för några veckor sedan; att hela Östermalm har en råttinvasion. Jag är dock extremt tacksam över att jag inte valt att köpa lägenhet där, då jag ju aldrig hade vågat mig utan för husknuten i dessa tider! WAAAH jag ryser bara jag ser en råtta på bild. De är så hemska, bloggar han vidare.

Melodifestivalen 2016

Viktor skriver vidare att han ville bli sopgubbe som liten och har lätt för att bli besatt av saker och gillar inte att vakna.

– Jag tycker inte om att leva på morgonen/dagen utan trivs väldigt mycket bättre med eftermiddag och kväll.

För en tid sedan kom bloggaren ut som bisexuell. Det berättade han i ett känsloladdat inlägg på Instagram som också publicerades på hans Facebook.

– Jag skulle aldrig göra en stor grej av detta. Känner inte att det spelar så stor roll egentligen. Men jag gillar både tjejer och killar. Jag är född till den jag är. Alla människor förtjänar att älska precis vem dom vill och så även jag, skrev artisten och modebloggaren.

Han har tidigare också berättat om sin adhd i Livshjulet.

– Jag har stor hjälp av min adhd idag. Jag jobbar sju dagar i veckan, men har hela tiden energi tack vare den. Jag är väldigt positiv och går alltid in med inställningen att vara det!

Foto: IBL

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…