Vännerna bryter tystnaden om Meghan Markle: ”Oroar oss”

Meghan Markles vänninor ryter ifrån
För första gången talar Meghan Markles närmsta vänner ut i pressen – i ett försök att skapa en mindre hetsig stämning inför hertiginnans stundande förlossning.
Annons

Under de drygt två och ett halvt år som gått sedan Meghan Markles, 37, relation med prins Harry, 34, blev offentlig har hennes nära vänner tigit som muren. Ingen har velat skvallra om den tidigare skådespelerskan i pressen. Men nu har allt plötsligt tagit en ny vändning och fem av hennes allra närmsta vänninor har valt att tala ut om hertiginnan i tidningen People. Detta eftersom de anser att skrivits så mycket osanningar om deras älskade vän. De ser det som att Meghan har blivit mobbad i pressen och vill att sanningen om vilken fin person hon faktiskt är ska komma ut en gång för alla.

Annons

En av hennes tidigare motspelerskor berättar:

– Meg har länge suttit tyst och uthärdat alla lögner och osanningar som spridits om henne, och vi oroar oss för hur det här kommer att påverka henne och hennes bebis. Det är fel att över huvud taget utsätta någon för den här sortens emotionella trauma, och ännu värre när hon dessutom är höggravid.

Vad hon syftar på är så klart att Meghan och prins Harry väntar tillökning. Hon är redan i sjunde månaden och barnet beräknas komma i slutet av april. Så i ett vänskapligt försök till att skapa lugn kring hertiginnan inför förlossningen har nu de fem väninnorna gått samman för att berätta deras sanning.

En av de andra kvinnorna berättar, i intervjun med tidningen, om hur Meghans vardag ser ut i Nottingham Cottage på Kensington Palace där hon bor med maken:

– Vi har alla varit i deras stuga. Det är litet, men hon har gjort det väldigt mysigt. Hur folk tror att hon lever i lyx och överflöd skiljer sig enormt mycket mot hur verkligheten ser ut. Meg lagar mat till sig själv och Harry varje dag.

Väninnan fortsätter:

– Vi hade ett par dagar ihop nyligen. Hennes man var inte hemma då. I rummet hon gjort i ordning till mig stod ett tänd ljus vid sängen. Hon hade lagt fram tofflor och en morgonrock åt mig. Vi var de enda två personerna i huset, så det var vår egen tid ihop. Hon lagade härliga middagar och kokade te varje dag. Det regnade och var lerigt ute, så hundarna var skitiga och hon fick torka dem med handdukar varje gång de kom in. Hon älskar verkligen sina husdjur så mycket, även sina vänner, och hon älskar att ta hand om oss. Inget av det har förändrats efter att hon gift sig med prinsen.

Pappan har aldrig ringt eller messat Meghan

Det enda som ändrats är enligt de fem väninnorna att Meghan numera terroriseras av kvälls- och skvallertidningarna i Storbritannien. Och de berättar till exempel att det som står om hennes pappa Thomas Markle, 74, och halvsyskon Samantha, 54, och Thomas Jr, 53, till största del är ren och skär lögn. Hennes halvsyskon var redan i övre tonåren då hon föddes och har aldrig haft någon större plats i hertiginnans liv. Vad gäller pappa Thomas stämmer det inte alls att han inte kan få tag på henne. Tvärtom vet han exakt vilket nummer han kan ringa om han vill prata med sin dotter direkt. En av kvinnorna konstaterar:

– Han har aldrig ringt, aldrig heller messat henne och det är väldigt smärtsamt för henne.

Enligt de vänner som fortfarande pratar med henne dagligen är hon lika stöttande och osjälvisk idag som tidigare. Den tidigare skådiskollegan säger:

– Så fort jag har problem och känner mig nere så vill jag prata med Meg. Det första hon säger varje dag när vi pratas vid är ”Hur mår barnen? Hur mår du?” Jag får aldrig fråga något om henne innan hon förhört sig om att allt är bra med mig.

Orsaken till att de fem kvinnorna väljer att vara anonyma i intervjun är att de inte vill äventyra sin relation med Meghan.

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…