”Vänner”-stjärnan Matt LeBlanc om natten med Jennifer Aniston: ”Det var känslosamt”

”Vänner”-stjärnan Matt LeBlanc om natten med Jennifer Aniston: ”Det var känslosamt”
Idag vaknade vi till beskedet att Hollywoodskådisarna Jennifer Aniston och Justin Theroux skiljer sig efter tre år som äkta makar. Nu pratar Anistons "Vänner"-kollega Matt LeBlanc ut om hans vänskap med skådespelerskan.
Annons

I kvällens ”Skavlan” intervjuas skådisen Matt LeBlanc, 50, som är mest känd för sin roll i succéserien ”Vänner”, som sändes mellan åren 1994 och 2004. I serien spelade han Joey Tribbiani, en lite korkad men snäll kille och i ”Skavlan”  berättar Matt LeBlanc att han ofta misstas för sin karaktär.

Annons

– Folk pratar ofta till mig långsamt. De vill vara säkra på att jag förstår. Jag får alltid en kick av det eftersom jag känner att jag har övertaget över varje samtal. De tror inte att jag kan stava mitt namn, de händer oftare än vad du tror, jag skojar inte! säger han i programmet.

Där berättar han också om sista festen med ”Vänner”-gänget, som också bestod av skådisarna Jennifer Aniston, 49, Courteney Cox, 53, Lisa Kudrow, 54, Matthew Perry, 48, och David Schwimmer, 51. Efter att det sista avsnittet var inspelat i januari 2004 firade teamet ihop. När Fredrik Skavlan, 51, frågar om vilka som stannade kvar till slutet svarar Matt LeBlanc utan att tveka:

– Jag och Jennifer.

Annons

Han beskriver sista kvällen med gänget som ”känslosamt”.

– Alla stannade, man drack öl och till slut blev det bästa partyt i stan. Det var riktigt kul, ingen ville gå hem. Det var ledsamt, många grät, berättar han och konstaterar:

– Det var väldigt känslosamt, utan att överdriva.

Foto: Ibl, SVT

Dela på:
Annons
Laddar