Vännen talar ut efter uppbrottet: Jennifer Aniston vill skaffa barn med Brad Pitt

Vännen talar ut efter uppbrottet: Jennifer Aniston vill skaffa barn med Brad Pitt
Annons

Trots att det bara gått en vecka sedan Jennifer Aniston, 49, och maken Justin Theorux, 46, bekräftade att de separerar så har det kommit mängder av uppgifter på att hon vänt sig till ett annat ex – nämligen Brad Pitt.

Annons

De två ska ha haft kontakt, och många spekulerar i att det forna paret ska återförenas. Men enligt en vän som Radar Online har varit i kontakt med så är det inte riktigt så svart eller vitt som man kan tro.

– Jen pratar inte om att bli tillsammans med Brad, åtminstone inte nu, säger vännen och fortsätter:

– Men hon har varit smart och frusit ner sina ägg för flera år sedan, och nu vill hon att Brad donerar sperma så att de äntligen kan få barn tillsammans.

Jennifer Aniston är barnlös. När hon i hemlighet gifte sig med Justin för 2,5 år sedan ska dock han ha ställt ett ultimatum om att de skulle bilda familj – något Jennifer till en början ska ha sagt att hon också ville. Men när det kom till kritan var det alltid jobb eller projekt som ska ha kommit i vägen.

Annons

– Ett av deras sista bråk handlade om just barnfrågan. Jennifer fortsatte tacka ja till jobb och fördröjde deras familjeplaner, även om det var hennes prio när de gifte sig, säger en vän.

Orsaken ska ha varit att hon inte var helt säker på att det var Justin hon ville ha barn med.

– Hon vill att hennes barns pappa ska vara den perfekta mannen, och i hennes värld är det Brad.

Nåja, det känns som att det inte är sista gången vänner bryter tystnaden om Jennifers längtan efter Brad. Nu återstår bara att se vad de två själva säger, för hittills har ingen av dem kommenterat spekulationerna.

FOTO: Ibl

Dela på:
Annons
Laddar