Uppgifter: fyra nya artister är klara för Mello

Uppgifter: fyra nya artister är klara för Mello
Melodifestivalen 2018 kommer bjuda på många välkända ansikten. David Lindgren kommer vara ensam programledare och förra veckan avslöjades att Samir och Viktor är klara för tävlingen. Nu avslöjas ytterligare fyra artister.
Annons

Förra veckan avslöjades att succéduon Samir Badran, 27, och Viktor Frisk, 22, är klara för Melodifestivalen 2018. Nu har Nöjesbladet fått uppgifter om fyra nya artister som ska medverka i nästa års upplaga av musiktävlingen, bland annat Samirs flickvän Sigrid Bernson, 28.

Sigrid är känd från danstävlingen Let’s Dance där hon dansade med Samir i våras. Men han kommer inte vara den enda Sigrid har en koppling till i Melodifestivalen, hon kommer dessutom tävla mot killen hon vann Let’s Dance med 2014 – Benjamin Ingrosso, 20.

Annons

Som liten vann Benjamin Lilla Melodifestivalen med låten ”Hej Sofia” och i år gjorde han debut i den stora tävlingen med låten ”Good lovin”. Och nu gör han comeback nästa år, om han får till en låt han vill tävla med.

Någon som också deltog förra året var Felix Sandman, 19, men då som en del av bandet FO&O, nästa år ska han enligt källor till tidningen medverka i tävlingen helt solo.

Den fjärde artisten som ska vara klar för Melodifestivalen 2018 är Méndez, 42, han har tävlat två gånger tidigare och gör enligt källor till Nöjesbladet en rejäl comeback nästa år.

– Ja det stämmer. Man vill haka på latinovågen som fått ett uppsving med ”Despacito”. Det är där Méndez kommer in, säger källan.

Förra veckan avslöjades även att David Lindgren, 35, kommer vara ensam  programledare för hela tävlingen.

SE OCKSÅ: Benjamin Ingrossos chock – därför avbryter han intervjun

Foto: IBL

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…