Uppgifter: Tv-profilen Kristin Kaspersen klar för Let’s Dance 2019

Kristin Kaspersen klar för Let's Dance 2019
Igår gick TV4 ut med att skidskytte-stjärnan Magdalena Forsberg ska delta i Let's Dance 2019. Enligt uppgifter till Expressen är även Kristin Kaspersen klar för programmet.
Annons

Inom en snar framtid kommer flera kända profiler dansa varje fredag i TV4 när succéprogrammet Let’s Dance drar igång igen. Varje år är det ett stort hemlighetsmakeri kring vilka personer som faktist ska delta i tävlingen – men i veckan släppte TV4 den första klara deltagaren, nämligen skidskytte-stjärnan Magdalena Forsberg, 51.

Nyheten avslöjades i Nyhetsmorgon och strax därefter la kanalen upp en bild på sportprofilen på Instagram. I kommentarsfältet är det tydligt att många tittare är glada över beskedet.

Annons

Annons

”Ännu en vinnarskalle! Ska bli kul att se vilka fler som är med”, skriver en användare.

Magdalena Forsberg, som även är ambassadör för cancerfonden, berättade om sina känslor inför att delta i danstävlingen:

– Jag har alltid tyckt att det ser kul ut. Jag gillar att träna och att lära mig nya saker. Det är en stor utmaning, sa hon i Nyhetsmorgon.

Kristin Kaspersen klar för Let’s Dance

Tidigare i år cirkulerade rykten om att Hollywoodfrun Gunilla Persson, 60, även är klar för programmet. Detta har ännu inte bekräftats av TV4. Enligt nya uppgifter till Expressen ska även en annan tv-profil dansa loss i rutan i vår – och det är ingen mindre än Kristin Kaspersen, 49.

Annons

Kristin Kaspersen är en känd tv-profil och dotter till den folkkära artisten Barbro Margareta ”Lill-Babs” Svensson som gick bort för snart ett år sedan. Kristin var nyligen med i Renées brygga på Kanal 5, där hon pratade med programledaren Renée Nyberg, 52, om sin mammas tragiska bortgång.

– Hon ville liksom inte ge upp. Hon blev 80 men hon blev aldrig gammal, säger Kristin Kaspersen i programmet.

Tv-profilen ställer upp i programmet

Enligt Expressens uppgiftslämnare ska även tv-profilen Fredrik ”Fab Freddie” Svensson, 28, delta i den fjortonde säsongen av dansprogrammet. Fredrik Svensson var sidekick till David Lindgren, 36, i Melodifestivalen 2018. Tidigare har han bland annat varit programledare för serien Fomo och Barnkanalens Morgonshowen.

– Det är så galet kul att jag inte vet vart jag ska ta vägen, säger Fredrik till Expressen och fortsätter:

– Jag vill visa lite vem jag är och vad jag brinner för. Om man kollade på Melodifestivalen förra året så är det många som tyckte att jag var en lite galen karaktär som ploppade upp där och var rolig. Det ska bli kul att visa att allt det här glittret, att det står för nånting och vad det står för.

FOTO: Olle Sporrong/EXP/TT, Jessica Gow/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…